Este prima zi în „Casa iubirii” de după descalificarea lui Cosmin, iar discuțiile despre conversațiile controversate în mediul online sunt în floare atât în casa fetelor, cât și în cea a băieților. Ștefania este vizibil afectată din cauza plecării mult prea bruște a iubitului ei din competiție, iar în acest moment mărturisește că nu știe ce să creadă, dacă să îi dea crezare acestuia și să îl considere nevinovat sau dacă să accepte faptul că a trăit într-o minciună totală vreme de câteva luni bune. 

Citește și: „Este încă în casă” Cosmin a aflat cine este, de fapt, persoana care a creat conversațiile apărute în mediul online, înscenându-i totul! Concurentul a dezvăluit tot ce știe, la scurtă vreme de la descalificare

Ștefania așteaptă un nou iubit în „Casa iubirii?”

La un moment dat, Robi i-a adresat Ștefaniei marea întrebare, cerându-i să spună ce va avea de gând pe mai departe, dacă își va mai oferi o a doua șansă în emisiune sau dacă va pleca după iubitul ei. Destul de sigură pe ea, tânăra a menționat că nu mai există varianta de a rămâne în casă în speranța că își va găsi un nou iubit, ci că va pleca negreșit, însă rămâne de văzut dacă se va întoarce sau nu la Cosmin.

Robi: „Ștefania, e vreo șansă, cât de mică, ca tu să pleci pentru el? Pentru că eu cred că nu.”

Ștefania: „Ba da.”

Robi: „Da?”

Ștefania: „Indiferent dacă am încredere în el sau nu, tot plec.”

Robi: „Pleci unde?”

Ștefania: „Acasă!”

Robi: „Nu, eu te-am întrebat dacă pleci pentru el, draga mea, nu acasă.”

Ștefania: „Păi nu știu, ți-am spus că vreau să mă gândesc.”

Patrick: „Am văzut în gală că, în momentul în care doamna Andreea a spus că va fi descalificat, el a venit la tine și tu n-ai vrut să te ridici, să-l iei în brațe și aș vrea să știu de ce, pentru că sentimentele dintre voi sunt foarte, foarte puternice și... Nu știu, m-a durut pe mine văzându-l pe el...”

Ștefania: „Nu știu, pur și simplu m-am blocat.” 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Sebastian: „Ștefania, dar poți să ne spui și nouă, măcar așa, cu cuvintele tale în momentul de față, ce simți și cum ești?”

Ștefania: „Încă am acolo... voința să-l cred.”

Sebastian: „Tu susții în continuarea că ai încredere în el?”

Ștefania: „Am o mică parte acolo care îmi spune că ar trebui să îl cred.”

Robi: „ Dar ți-ai mai dat șansă aici, în „Casa iubirii”?”

Ștefania: „Nu.”

Concurenții încearcă să justifice comportamentul lui Cosmin. Patrick nu îl consideră pe Cosmin o persoană ușor influențabilă

Pe de altă parte, ceilalți concurenți, cu precădere Robi și Patrick, încearcă să găsească răspunsuri la întrebările care îi frământă, de ce a decis Cosmin să dezbată informații confidențiale despre parcursul său în emisiune cu o „doamnă mai în vârstă”, aceștia considerând că fostul lor coleg a purtat discuții cu o susținătoare în care a prins încredere, oferindu-i, astfel, mai multe informații decât ar fi trebuit. Pe de altă parte, aceștia nu își doresc să îl incrimineze în totalitate pe Cosmin, având în vedere că, chiar și după eliminarea sa, își susține cu fermitate nevinovăția.

De asemenea, în încercarea de a-i justifica comportamentul și greșeala de a dezvălui informații confidențiale din casă, Patrick i-a creat un scurt profil psihologic lui Cosmin, fiind colegul său de cameră. Acesta a ținut să precizeze că fostul concurent avea tendința să fie „slab de înger”, să scape situația de sub control și chiar să se încreadă în persoane nepotrivite, în loc să discute cu colegii săi de emisiune tot ceea ce avea pe suflet, în cazul în care conversațiile sunt reale.

Patrick: „Dacă e să fie adevărat așa cum și este de fapt, că nu cred că l-ar fi descalificat degeaba, mie îmi pare rău că chiar a simțit să se descarce în fața cuiva și acea persoană i-a dat un pumn în cap de l-a trezit de tot la realitate, dar, în același timp, cred că îmi pare rău și că nu a făcut asta cu noi, băieții. Unii dintre noi chiar spunea și susținea că se înțelege foarte bine și ar fi putut să se descarce și să rămână între noi tot, că până la urmă toți mai avem momente de slăbiciune. Nu știu de ce apelează, de ce a apelat la anumite persoane să-l asculte. Din păcate, noi cu toți am observat la Cosmin că este o persoană puțin slabă de înger, adică nu este foarte, foarte stăpân pe situație și cred că treaba asta l-a adus în situația asta.”

Robi: „Patrick, dar nu crezi că a apelat la anumite persoane pentru titlul de favorit? Cât susține că nu-l interesează și așa? Tu din gură poți să spui multe chestii. La modul... Poate că pentru promisiunile făcute a ținut să dea informații.”

Patrick: „Deci tu consideri că persoana respectivă îi cerea informații și în schimbul informații doar...”

Robi: „Da, dar stai puțin, nu cerea informații directe. Pur și simplu au dezvoltat o relație de prietenie mai bună, mai apropiată, dându-i cecuri și așa l-a făcut să aibă mult mai multă încredere în el și el a simțit la un moment dat că persoana respectivă e de încredere și că poate să aibă încredere în el, așa, da? Și a început să-i zică, probabil că femeia i-a zis despre ce ai mai făcut și tu astăzi, dar nevrând să-i de informație, pur și simplu având încredere.”

Patrick: „Da, dar, uite, eu nu înțeleg la situația asta cu camera roșie, cu Ștefania. Bun, ok, îți pui supărarea, dar îți pui supărarea doar în ceea ce te privește pe tine, doar camera ta roșie. De ce mai zici că s-a despărțit Robi, Sebastian sau restul detaliilor? Eu alea nu le-am înțeles și nu am nici acum explicație. Ștefania, ok, tu ai acolo o mică speranță că probabil nu sunt adevărate, dar să zicem că vei concluziona că sunt adevărate. De ce crezi că ar fi recurs la asemenea gesturi?”

Ștefania: „Păi nu știu, asta este întrebarea. Nu știu cum ar fi putut să stea alături de mine atâtea luni și să pară atât de îndrăgostit precum spunea.”

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Patrick: „Dar consider că nu era îndrăgostit, dacă sunt adevărate?”

Ștefania: „Păi bineînțeles că nu era, dacă sunt adevărate.”

Patrick: „De ce?”

Ștefania: „Păi cum? Asta ar demonstra prin mesajul ală că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani și că ar avea pe altcineva afară.”

Patrick: „Pe doamna respectivă?”

Robi: „ Păi la cum a decurs conversația dintre ei și faptul că i-a zis că a venit, te iubesc, te blochezi și te deblochezi mâine... Nu știu, adică, nu cred că arăta conversația între concurent și susținător la modul ăsta, nu știu.”

Ștefania: „Exact. Pare că ar fi altcineva, amantă, să zic.”

Robi: „Deci era o persoană mai în vârstă decât el, care îi înțelegea problema și contextualitatea.”

Ștefania: „Dar nu neapărat în vârstă. Nu dădea nimic de înțeles în mesajul că era mai în vârstă.”

Citește și: VIDEO „Dacă pleci înseamnă că renunți și la mine” Roberta il avertizează pe Sebastian! Tânărul și-a pus sufletul pe tavă: „Am avut o zi neagră!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si