VIDEO | Masca văzută ca o botniţă

Masca obligatorie în aer liber îi sufocă pe bucureșteni, care se plâng că nu pot să o poartă prea mult pe asemenea călduri. Autoritățile îi obligă să-și astupe gura și nasul câtă vreme stau în stațiile de autobuz și tramvai sau când se plimbă pe aleile din centru, unde e multă lume, mai ales seara. Polițiștii au început deja vânătoarea de amenzi și au avut destui clienți, căci oamenii au inventat mai nou moda măștii purtate pe braț.

Andreea Stoica, marți 04 august 2020 , 19:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Eu, Suciu Ambrozie, o văd ca pe o botniță, o bătaie de joc, o asuprire a omului, clasei politice la adresa omului", spune un bărbat.

Mai speriați de mască decât de virus, bucureștenii sunt foc și pară de când autoritățile au decis să-i oblige să-și acopere gura și nasul în aer liber, în anumite zone, cum ar fi stațiile de autobuz și tramvai, gară sau... aleile din centrul vechi.

"Purtarea e mai rau, aceasta botniță, mască, cum i se spune,sunt mulți microbi, ei stau sub ea, pe ea, cetațenii o poartă tot timpul, ganditi va ca e microb, daca ii tii pe canicula, te imbolnavești la căile respiratorii, la plămâni, ochi, creier", consideră o altă persoană.

VIDEO | Masca văzută ca o botniţă
VIDEO | Masca văzută ca o botniţă

Citeste si: Masca de protecție devine obligatorie în alte două județe din țară

Alături de el sunt zeci de pasageri care așteaptă autobuzul. Mai cu încredere, mai cu îndoială, oamenii își pun măștile- unii doar de formă- dar totul pentru a scăpa de amendă, nu pentru că ar crede că se protejează de ceva ce le-ar putea lua viața.

"Vaccinul, o altă inepţie"

Cât despre un posibil vaccin pe care tot globul îl așteaptă, ca o armă mai sigură împotriva virusului, dânsul crede că e o altă inepție.

"Vaccin... maturizare inseamna sa gandesti cu capul tau, nu cu filtrele oamenilor care zic ca e bine, nu e bine mă, nu ma iau dupa tine, asta e clar", consideră o altă persoană.

Citeste si: Va deveni masca de protecție obligatorie și în casă?! ”Utilizarea măștilor de față, nu doar în spațiile publice, ci și acasă”

"A zis unul, Bill GATES că planeta nu rezistă la mai multe milioane de oameni și a adus otrăvuri", potrivit unui bucureştean.

Revenind la mască, polițiștii au început să dea amenzi deja. Iar primii ghinioniști au fost cei care se plimbă prin centru și care, după cum se observă și în imaginile filmate după control, au inventat o nouă modă, masca purtată la mână!


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si