Noutatea din acest an a mult aşteptatulului eveniment este chiar... lipsa produselor extravagante. Pe mesele distinşilor oaspeţi de la Gala Oscar se vor regăsi brânza vegană, fructe, crudităţi, pâine bio şi alte preparate asemănătoare. Tacâmurile aurite au fost şi ele înlocuite cu unele ecologice.

În schimb, extravaganţa se va remarca în decoruri. Peste 50.000

de cristale vor împodobi faimoasa scenă a Dolby Theatre de la Hollywood.

De un tratament regesc vor avea parte şi actorii nominalizaţi la categoriile: cel mai bun actor în rol principal şi în rol secundar, dar şi cel mai bun regizor.

Aceştia sunt aşteptaţi la ceremonie cu un pachet de cadouri în valoare de nu mai puţin de 215.000 de dolari. Vedetele pot alege să păstreze cadourile sau să le doneze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Ce conţin acestea?

Citeste si: VIDEO| Coronavirusul continuă să facă ravagii! În China, oamenii sunt băgați cu forța în carantină, după ce virusul a ucis 811 oameni

 Tratamente cu botox, cosmetice, diferite seruri sau daruri surprinzătoare, cum ar fi: un aparat pentru fumat electronic realizat din aur de 24 de karate sau o bentiţă pentru meditaţie care declanşează sunete în concordanţă cu starea mentală a celui care o poartă.

Printre starurile care se vor bucura de aceste cadouri se numără Brad Pitt, Scarlett Johanson, Leonardo DiCaprio şi Charlize Theron.

Citeste si: VIDEO| Pârtiile din Sinaia sunt în continuare închise după viscol

Pelicula favorită să câştige cele mai multe statuete în acest an este filmul "Joker", care a strâns nu mai puţin de 11 nominalizări.

Citeste si: Doliu în lumea filmului! Actorul Orson Bean a murit după ce a fost lovit de o mașină

Lungmetrajul "1917", care este inspirat din viaţa reală şi prezintă o poveste din Primul Război Mondial este cotat, de asemenea, cu şanse la titlul de cel mai bun film. În total, filmul a strâns 10 nominalizări.

Tot 10 nominalizări şi şanse să ia marele premiu are şi filmul lui Quentin Tarantino, "A fost odată la Hollywood”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si