VIDEO | Mesajul fratelui lui Radu Mazăre pentru cei care se bucură de situaţia fostului primar

Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a afirmat referindu-se la cei care se bucură de situaţia fostului primar, că se roagă ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în procesul în care a fost condamnat definitiv, scrie News.

E. V., luni 20 mai 2019 , 11:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Un singur lucru vreau să vă spun. Am o mare rugăminte. Am văzut că mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situaţiei de faţă din România, a niciun fel de aplecare spre drepturile şi libertăţile omului îmi aduce aminte de comportamentul Gărzilor Roşii ale lui Mao din perioada Marii Revoluţii Culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu: Ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces, în urma căruia a primit condamnarea. Câtă dreptate a avut el aici cât a fost judecat, atâta dreptate, în momentele în care vor avea nevoie, să aibă şi aceşti oameni din partea lui Dumnezeu”, a declarat Alexandru Mazăre.

Fratele lui Radu Mazăre, mesaj pentru cei care se bucură de situația în care se află fostul primar al Constanței

În ceea ce priveşte situaţia actuală a fratelui său, preluat deja de autorităţile române, din Madagascar şi aşteptat în această ţară la Bucureşti, el a precizat: "Nu am niciun fel de detaliu. E în avion, de unde să ştiu?”.

Citeste si: VIDEO | Explozie la sediul unei banci din Bucuresti. Hotii au fugit cu banii

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre este în custodia poliţiştilor români, anunţă luni dimineaţă IGPR. Mazăre urmează să fie adus în ţară astăzi.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si