”Dan Petrescu va pleca din nou de la CFR!”! Antrenorul Clujului ar putea părăsi echipa după ce a luat titlul de campion!

Ion Crăciunescu susține că Dan Petrescu va pleca de la campioana României, dacă oficialii din Gruia nu vor face transferurile promise.

Matei Vaihan, luni 20 mai 2019 , 13:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Dan Petrescu e un tip ambițios. Dacă nu se fac transferurile pe care le dorește, va pleca din nou de la CFR. Dacă nu se face ce s-a promis, va pleca din nou. Să țineți minte. Cred că pleacă oriunde. Are oferte și de afară. Eu așa cred că se va întâmpla. Are o situație delicată, îi pleacă doi jucători. ”, a spus Crăciunescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special. (vezi care a fost cea mai grea încercare a lui Gică Hagi)

Citeste si: Dinamo a donat tablă de un milion de euro pentru Catedrala Neamului! Cum s-a ajuns la această situaţie incredibilă!

Va avea mână liberă pentru transferuri

În momentul în care a acceptat să revină la Cluj, Dan Petrescu a purtat o discuţie foarte serioasă cu Nelu Varga în privinţa viitorului echipei. Tehnicianul a primit asigurări că va avea mână liberă în vară pentru transferuri, când, dacă va lua titlul, va putea întări serios echipa. Obiectivul e pătrunderea în grupele Europa League, în Champions League fiind aproape imposibil să se ajungă. În acest context, vor avea loc o serie de transferuri spectaculoase, dar şi plecări, pentru a le face loc jucătorilor ochiţi de staff-ul tehnic. 5 fotbalişti se află pe picior de plecare de la CFR, din diferite motive. Lang, Males, Ioniță și Manea sunt ca și plecați din Gruia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si