VIDEO - Mici gratis contra vaccinare. Oferta este valabilă în Piața Obor

Campania de vaccinare a trecut la alt nivel în Piața Obor. Câte trei mici gratis au fost puși la bătaie pentru cei care se duc acolo la imunizare.

Webeditor: Iulian Ciurea vineri 11 iunie 2021 , 19:20

Vaccinarea contra mici de la Piața Obor, un succes
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Cei trei mici căpătați de pomană i-au aliniat pe bucureșteni la o coadă la care s-a stat și câte o oră.

Înainte să îi primească- însă- fiecare a trebuit să se lase imunizat- iar apoi a primit un voucher cu care

și-a ridicat recompensa...

„Păi, de azi dimineață de la 10. Coadă la vaccin, coadă la mici... dar măcar merită”, spune un bucureștean.

Din păcate pentru unii- berea nu a fost inclusă în cadou- ci doar o apă plată. Dar asta nu a stat piedică în calea fericirii- chiar dacă e contraindicat să amesteci serul salvator cu alcoolul.

Mulți bucureșteni au fost încântați de vaccinarea contra mici

Dar nu toată lumea s-a arătat încântată de recompensă.

Pe Nicoleta o regăsim totuși la coadă. Știe că se dă ceva gratis- dar nu pentru asta a venit în Piața Obor.

Se teme de spitale- așa că- în aer liber- e altceva să te vaccinezi- ne mărturisește ea... Cât despre mititei... strâmbă puțin din nas.

Pentru Alexandru Simion- de pildă- voucherul a fost binevenit- dar a însemnat doar o mică reducere din comandă....

„10 mici... scazi din preț și restul plătesc.... Uite aici! Doamne ajută... am bătut lumea, peste tot, asia mică!”, spune bărbatul.

Vaccinarea contra mici de la Piața Obor, un succes

Autoritățile susțin că premiul e pus la bătaie de patronul terasei din Obor- care are și o strategie pentru care face atâta bine... Promovarea!!!

„Mă rog, este o atracție pentru anumite persoane.... să facă persoanele fericite pe moment!”, spun alții.

Doar că pe unii mai rău i-a întristat. Dânsul n-a avut noroc de mititei gratis- căci înainte să vină la piață a scăpat pe gât câteva păhărele de tărie....

Serurile disponibile pentru vaccinare în Piața Obor sunt Pfizer şi Johnson & Johnson. Iar programul centrului este vinerea şi sâmbăta- între orele 8.00 și 20.00- iar duminica între orele 8.00 și 18.00.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vezi online serialul "Hercai" subtitrat in limba romana - Episodul... Vezi online serialul "Hercai" subtitrat in limba romana - Episodul 59, sezonul 1, miercuri, 23 iunie 2021 - VIDEO. Reyyan, in pericol de moarte!
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
spotmedia.ro
Un urs a învățat să spargă mașini și acum nu se mai oprește din infracțiuni (Video) Un urs a învățat să spargă mașini și acum nu se mai oprește din infracțiuni (Video)
b1.ro
Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a... Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...
infoactual.ro
De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume! De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume!
infoactual.ro
Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si