VIDEO -Micii de la Dedulești erau produși în condiții greu de imaginat

În condiții greu de privit erau făcuți vestiții mici de la Dedulești - din Dealul Negru - au descoperit comisarii de la Protecția Consumatorilor.

Webeditor: Iulian Ciurea marți 08 iunie 2021 , 19:20

Micii de la Dedulești erau produși în condiții greu de imaginat
Micii de la Dedulești erau produși în condiții greu de imaginat.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată în ce condiții dezgustătoare erau ținuți micii într-unul din localurile vestite de pe Dealul Negru. Comisarii de la Protecția Consumatorilor- plecați din București în control- au găsit frigidere mâncare de rugină și unele lăzi frigorifice murdare- dar doldora de carne- unde temperatura se apropia de..

20 de grade.

În plus- unele ingrediente erau expirate și de o lună.

Peste 70 de kilograme de carne au fost confiscate- iar autoritățile au obligat patronii a patru localuri să închidă temporar. Bizar e că peste noapte par să se fi rezolvat toate neregulile.

Protecția Consumatorului dă în vileag condițiile mizere de la celebrii mici de Dedulești

Dimineață- era forfotă- toată lumea și-a reluat activitatea- de parcă nu ar fi trecut pe aici nici picior de comisar... Iar clienții veneau unul după altul.

Angajații localurilor ne dau asigurări că nu au deschis ilegal... ci că patronii au fost harnici și au remediat totul extrem de rapid... ca să nu-ți dezamăgească clientela cu porți închise!

Ca să se asigure că au dreptate... după amiază- au venit alte controale- de această dată de la Protecția Consumatorilor din Prahova.
Trei dintre patroni se pare că le-au respectat și s-au pus la punct.

Al patrulea în schimb a deschis în aceleași condiții- iar astăzi comisarii l-au obligat chiar să înlocuiască frigiderul mâncat de rugină!

În total, s-au dat amenzi de aproape o sută de mii de lei... însă nimic nu a șters faima micilor de Dedulești.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vestea momentului pentru ELEVI.  Noul an școlar începe pe 13 septembrie. Cum va arăta... Vestea momentului pentru ELEVI. Noul an școlar începe pe 13 septembrie. Cum va arăta structura anului 2021-2022
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
spotmedia.ro
Un nou eșec al comunismului – vaccinul împotriva Covid 19. De ce Rusia și China au... Un nou eșec al comunismului – vaccinul împotriva Covid 19. De ce Rusia și China au ratat realizarea unor seruri eficiente
b1.ro
Povestea reală a unui român întors din Grecia. Ce i s-a întâmplat la vamă este de... Povestea reală a unui român întors din Grecia. Ce i s-a întâmplat la vamă este de necrezut. Ce Covid-19, ce pandemie…? Aceasta este realitatea din teren
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si