VIDEO | Mii de oameni rabdă în frig în case după o nouă avarie RADET

Mii de oameni rabdă în frig în case după o nouă avarie RADET! De aceasta data defectiunea la reteaua de termoficare a Capitalei s-a petrecut in zona Arenei Națională. Sunt sute de blocuri din sectoarele 2 si 3 fara apă caldă și căldură

R.B., sâmbătă 07 decembrie 2019 , 18:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Sunt sute de blocuri din sectoarele 2 si 3 fara apă caldă și căldură. VEZI AICI LISTA

  Potrivit unui comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, furnizarea agentului termic a fost oprită în mai multe zone din Sectoarele 2 și 3, pentru remedierea unor avarii apărute în rețeaua de termoficare.

  Citeste si: VIDEO | Vine înghețul peste RADET. Conducerea regiei nu are soluții pentru bucureșteni

  În noaptea de joi spre vineri, o conductă de apă s-a spart pe bulevardul Ferdinand. În imaginile trimise de telespectatori se vede cum băltește apa pe stradă. Un incident similar, tot pe bulevardul Ferdinand, a avut loc în urmă cu 3 luni, scrie digi24.ro.

  VEZI AICI LISTA BLOCURILOR FĂRĂ CĂLDURĂ

  Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă că Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Capitală, după ce primarul general, Gabriela Firea, a semnat contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare.

  Citeste si: VIDEO | Peste 500 de blocuri din București, fără apă caldă și căldură. Oamenii care trăiesc ca în Evul Mediu sunt revoltați

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si