Parca evaporat de saptamani, telefonul Luizei Melencu a trimis celor din familie aceleasi SMS-uri ciudate. Cel mai recent mesaj- care pare predefinit- a fost primit de familia Luizei la ora 15:30: "Acum, pot fi contactata pe mobil."

Grabita si vizibil tulburata, Monica Melencu a mers de bunavoie la politia din Caracal, in cautarea unei explicatii. Dupa aproape o ora petrecuta in compania anchetatorilor, a plecat spre casa dezamagita.

MONICA MELENCU- mama Luizei: Concret, nimic. Despre telefon nimic, despre whatsapp nimic, deci totul zero.

Mesaje ca acesta au mai primit apropiatii fetei si de fiecare data, au sadit speranta, intr-un noian de ganduri negre. Abia intoarsa din Italia, matusa Luizei crede ca telefonul nepoatei se afla in mainile cui nu trebuie. Gasirea lui si, automat, a piesei-cheie dintr-un puzzle greu de alcatuit depinde- crede ea- de implicarea anchetatorilor.

CATALINA IORDACHE- matusa Luizei: E strigator la cer de 5 luni sa nu iti dai seama ca un copil nu-l gasesti. Ascund ceva? Sa spuna realitatea!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Daca anchetatorii au mai multe informatii, le tin ascunse. Odata dezvaluite, ar periclita ancheta, au sustinut pana acum, in nenumarate randuri. Tacerea ii chinuie insa pe apropiatii familiei.

Bunica isi aminteste si-acum ziua in care nepoata ei a plecat de-acasa: 5 ore a apelat-o, disperata, pana cand telefonul fetei s-a descarcat. Acum se intreaba daca in tot acest timp, altcineva decat ea si familia, a mai cautat-o.

Citeste si: Telefonul Luizei s-a "activat" din nou. Familia fetei dispărute din Caracal nu înţelege ce se întâmplă

Cautarile de care vorbesc membrii familiei au fost pesemne sortite esecului din moment ce ancheta se concentreaza de ceva vreme pe gasirea de probe: cateva fragmente osoase- descoperite in aceasta dimineata de anchetatori- au fost ridicate de o echipa de legisti.

La scurt timp dupa ce au ajuns in laborator, specialistii au tinut sa infirme- neoficial- ca ramasitele cu pricina sunt umane.

Pe de alta parte, apar noi marturii de la vecini care sustin ca au vorbit cu Gheorghe Dinca, in ziua cand a rapit-o pe Alexandra.

Ca sa construiasca o condamnare solida, cei 4 procurori care lucreaza la caz trebuie sa adune- in dosar- cat mai multe marturii si probe.

In stadiul actual al anchetei, Gheorghe Dinca poate fi tras la raspundere numai pentru moartea Alexandrei.

Cercetarile vor continua acasa la principalul suspect si in perioada urmatoare. Anchetatorii au de gand sa goleasca si fosa septica din curtea unde s-a petrecut cel putin o crima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si