VIDEO - Moarte învăluită în mister

Moartea misterioasă a unei tinere din Satu Mare tulbură opinia publică. La doar 21 de ani, fata şi-a găsit sfârşitul în condiţii deocamdată neclare pentru anchetatori. Deşi totul pare a fi un accident stupid, oamenii legii merg şi pe varianta sinuciderii.

Author: R.I. marți 01 septembrie 2020 , 19:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La vârsta distracţiilor de-o vară, dar mai preocupată să-şi facă o carieră de succes, Dora urma cursurile unei a doua facultăţi, în străinătate.  Era o tânără plină de viaţă, mereu cu zâmbetul pe buze, care avea în faţă un viitor strălucit.

O întâmplare tragică i-a curmat, însă, viaţa mult prea devreme.

Fata venise acasă, la Satu Mare, să-şi petreacă vacanţa alături de familie. Ieri, a mers la Palatul Administrativ din oraş, ca să-şi viziteze mama, care este angajată a Direcţiei pentru Cultură. La un moment dat, în mod inexplicabil, tânăra s-a prăbuşit de la etajul 11 al clădirii.

Citeste si: VIDEO- Sinucidere învăluită în mister

Trupul fetei care agoniza pe asfalt chiar în faţa Palatului Administrativ a fost zărit câteva secunde mai târziu de martori. Disperaţi, oamenii au sunat la 112, iar tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD. Rănile mult prea grave i-au fost însă fatale. 

„A fost resuscitată, a  ajuns la noi, a fost dusă în camera de resuscitare, a intrat în stop cardio-respirator, toate manevrele au eşuat şi, în ciuda tuturo eforturilor, s-a declarat decesul”,

spune Constantin Demian, purtător de cuvânt al SJU Satu Mare.

Citeste si: VIDEO- Ucis sub privirile iubitei

Dora a lăsat în urma sa numai durere şi multe semne de întrebare. Nimeni nu reuşeşte să înţeleagă cum s-a produs o asemenea nenorocire. Vestea morţii fetei i-a înmărmurit pe apropiaţi. Aceştia au postat mai multe mesaje pe pagina sa de socializare.

„Nu pot să cred! Sunt şocată de această cumplită tragedie! O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens”, spune unul dintre comentariile de pe pagina de Facebook.

În timp ce unele voci vorbesc despre o tentativă de suicid, alţii pun tragedia pe seama unui accident. Deocamdată, poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, iar la finalizarea cercetărilor, urmează să facă lumină în acest caz. Între timp, mama fetei se pregăteşte să îşi îngroape copilul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si