VIDEO -Monoliți din metal, la fel ca cei din Europa, ajunși în România

Doi monoliți din metal, similari celor apăruți anul trecut în SUA şi mai multe ţări din Europa, au fost descoperiți și în parcul IOR din București.

Author: Iulian Ciurea vineri 07 mai 2021 , 19:56

Monoliți din metal, la fel ca cei din Europa, ajunși în România
Monoliți din metal, la fel ca cei din Europa, ajunși în România
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Seamănă cu un elefant cu aripi sau cu o plapumă pe spate, cu o coadă lungă!
Poate să fie un apărător sau poate să fie inamicul și cei care au plantat această structură metalică să ne spună să ne ferim de acest lucru”, spun oamenii.

Așa

au pornit teoriile conspirației legate de monoliții misterioși din parcul IOR. Claudiu este un tânăr pasionat de lumea science fiction și de extratereștri. Tot el ne-a explicat cum am putea interpreta inscripțiile de pe structurile metalice.

„Au venit extratereștrii, vor să ne dea niște informații despre chestii super dezvoltate, vor să ne ajute să ne dezvoltăm ca și societate și o fac doar prin structurile astea metalice, că ei nu sunt la aceeași frecvență ca și noi.

Monoliții de metal din Europa și SUA, acum și în România

Pe primul monolit am văzut o cometă- acest monolit are un elefant! Să unesc puzzle-urile, să văd exact ce vor să ne transmită”, susține Claudiu, pasionat de SF.

De câteva zile, în acest parc au apărut două astfel de structuri metalice care stârnesc atenția oricărui trecător. Interesant este că monoliții poartă și însemne bizare sau greu de descifrat.

Alături de Claudiu descoperim și cel de-al doilea monolit amplasat pe un deal al parcului. Din păcate, acesta a fost deja vandalizat.

„Este o explozie, din câte văd eu, așa pare!Asta e explozia, dar întrebarea e în ce trage!  Cel mai probabil e o explozie solară sau explozia unei comete sau explozia unei planete, cine știe”, consideră Claudiu.

Monoliți de metal în parc. Oamenii se crucesc

Curioșii se opresc, admiră și se întreabă ce semnificație pot avea însemnele de pe cel de-al doilea monolit.

„Ar putea să fie o hartă stelară, aici să fie un obiect de semnificanță cum ar fi SuperNova și distanța asta să ne conducă spre altă planetă!

Dacă mă uit mai bine, dacă ar lucra puțin mai mult la ea, ar fi un fel de coloana infinitului”, cred oamenii.Monoliții au fost montați în parcul IOR în Sâmbăta Mare de către reprezentanții Primăriei Sectorului 3. Până la momentul difuzării știrii, nu au transmis niciun punct de vedere cu privire la semnificația acestor structuri și nici la costuri.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va... A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
spotmedia.ro
Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate... Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate împiedica să mai saboteze semafoarele
b1.ro
Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă,... Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si