Este și cazul pasarelei vechi din zona Cazino-Mamaia, care a ajuns doar un munte de betoane în mijlocul mării. Salvarea ei ar putea veni de la Guvern, dacă ar înfrunta birocrația și dacă ar gândi un proiect de reabilitare din fonduri europene. De la planuri la fapte sunt, însă, ani buni.

Acest monument istoric splendid, vechi de un secol, este bătrâna pasarelă din stațiunea Mamaia. De ani buni se află în paragină, lovită nu doar de valurile înspumate ci și de nepăsarea autorităților.

Cumva, insa, bucata de beton cu o arhitectură cândva cochetă încă ține piept timpurilor.

Salvarea ar putea veni de la Ministerul Culturii

Vechea pasarelă din zona Cazino-Mamaia este în administrarea unei societăți aflate în insolvență, prin urmare soarta îi e pecetluită. Salvarea uriașului ce este privit cu nostalgie de turiști și constănțeni ar putea veni, insa, de la Ministerul Culturii, care ar putea să ia construcția sub aripa sa, pentru reabilitare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Tavanul de la mall a căzut subit după ce a fost reparat recent

Bătrâna pasarelă va fi conservată până când autoritățile se vor trezi din nepăsare, iar pe perioada lucrărilor de lărgire a plajei din Mamaia, cei de la Apele Române promit să o ferească de daune.

Citeste si: Navă cu 12 navigatori la bord, abandonată în Portul Constanța


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si