VIDEO | NATO își testează forța în România

Mii de soldaţi români şi aliaţi din cadrul NATO au participat la unul dintre cele mai importante exerciţii militare care au avut loc în ţara noastră. A fost testată capacitatea alianţei de a disloca rapid soldaţi pe teritoriul României. Turcia a trimis cele mai multe trupe în ţara noastră, care s-au antrenat cot la cot cu militarii români.

Webeditor: Andreea Stoica vineri 04 iunie 2021 , 11:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

NATO şi-a testat din nou capacităţile în România. 4 mii de trupe şi 6 sute de mijloace tehnice din 12 state au fost dislocate rapid în ţara noastră. Cele mai multe au fost din Turcia. Vehiculele militare au intrat în ţară pe la vama Giurgiu.

"Anul acesta, ţara noastră s-a pregătit intens pentru exerciţiile militare. În acest moment, aproape de 2000 de soldaţi şi aproape 200 de mijloace tehnice şi-au testat capacitatea prin alianţa din cadrul NATO cu soldaţii turci pe teritoriul României", a declarat Füsun Aramaz, ambasador al

Republicii Turcia în România.

Vânătorii de munte din România au executat trageri cu muniţie reală umăr la umăr cu aliaţii.

Turcii au adus şi vehicule militare echipate special pentru a ajuta răniţii.

Este cel mai mare exerciţiu NATO din acest an şi vine imediat după ce Rusia şi-a masat trupele la graniţa sa vestică, aproape de teritoriul Ucrainei.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunțul momentului despre vaccinul Pfizer! Ce se întâmplă cu nivelul de anticorpi din... Anunțul momentului despre vaccinul Pfizer! Ce se întâmplă cu nivelul de anticorpi din organism? Toată lumea trebuie să știe asta
spotmedia.ro
De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin? De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin?
spotmedia.ro
Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer... Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer susținerea publică a liberalilor
b1.ro
Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!” Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!”
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si