VIDEO | Nepotul bătrânei arse în spital, mărturisiri halucinante! A făcut publice imaginile cu chipul desfigurat al femeii

O banală intervenție chirurgicală a desfigurat-o pe o biată bătrână, după ce un dispozitiv medical a luat foc în timpul operației.

A.N.C, joi 07 noiembrie 2019 , 19:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu toate că reprezentanții spitalului spun că a fost vorba de o simplă flamă și că arsurile sunt minore, fotografiile făcute de nepotul femeii arată altceva. Bărbatul acuză conducerea spitalului că ar fi vrut să mușamalizeze totul și spune că va face o plângere penală. Sunt imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Citeste si: VIDEO | Soțul Anei Maria, declarații sfâșietoare! Bărbatul susține că medicii i-au spus să o ducă acasă că e lăuză și exagerează

Citeste si: VIDEO | Cristi Borcea a părăsit penitenciarul! Primele imagini cu el în libertate

Citeste si: VIDEO | Noi dezvăluiri halucinante în cazul tinerei abuzate într-un ritual satanic! Actualul iubit a rupt tăcerea

Nepotul bătrânei de 82 de ani povestește că în urmă cu o săptămână femeia a intrat în sala de operații a spitalului Sfânta Maria din București pentru ca doctorii să-i cauterizeze un fel de tumoră- care îi apăruse în zona nasului. O operație banală, după cum o consideră medicii, care se putea sfârși cu moarte de om, acuză familia. E neclar cum - în timpul intervenției - aparatul de oxigen ar fi luat foc. Fotografiile cu bolnava desfigurată sunt greu de privit.

Și cu toate că riscurile de infecții sunt mari în aceste cazuri - ea ar fi fost mutată după incident într-un alt salon cu alți pacienți. Abia după 5 zile - când nepotul a intervenit - ar fi fost dusă într-o rezervă.

În spital e anchetă - dar conducerea spune că nu avem cu un caz grav. Ba dimpotrivă. Ar fi arsuri minore care sunt aproape vindecate.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si