VIDEO | Noi dezvăluiri tulbură ancheta morții îndrăgitului artist Petrică Mîțu Stoian! Ce spun anchetatorii

Controlul celor de la Direcția de Sănătate Publică arată că înainte de terapia din camera hiperbară, cei de la clinica privată nu par să-i fi făcut nicio investigație amănunțită să vadă dacă suferă sau nu de alte boli care i-ar fi putut grăbi sfârșitul. Nici de tratamentul cu anticoagulante nu s-au interesat. Apropiații artistului spun în continuare că interpretul a murit cu zile!

Reporter: Claudia Costandiş Author: M.A. miercuri 17 noiembrie 2021 , 18:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noi descoperiri făcute de autorități

„Sunt o grămadă de patologii.... înainte de a intra în această cameră hiperbară!”

Exact aceste investigații amănunțite de laborator lipseau din dosarul pacientului Petrică Mâțu Stoian, pe care l-au răsfoit acum inspectorii Direcție de Sănătate Publică din Caraș Severin...

„Eu cred că, adică.... nu știu ce s-o fi întâmplat!”, a declarat Valentin Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian.

Sora artistului e convinsă că a fost consultat doar din ochi și apoi supus acelei ședințe pe care apropiații lui Mâțu Stoian o văd vinovată de moartea lui!

Citeste si: VIDEO| Momente impresionante s-au scurs la înmormântarea artistului Petrica Mîțu Stoian, care a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni

„Iau banii înainte și nici nu se uită dacă are boli, nu are boli... E voie să intre acolo, nu e voie (…)

Mor oamenii nevinovați și mor oamenii cu zile. În ce harababură ne învârtim! (…)

Îmi pare rău că el nu mi-a spus că se duce acolo, că eu nu îl lăsam, mă duceam peste el acolo și îl luam

cu

forța!”, a spus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Mai mult, spun inspectorii DSP, la dosar nu există nici analize care să justifice tratamentul cu anticoagulante pe care îl urma regretatul artist. Un tratament care ar fi dus la o supradoză după cum aveau să afle doctorii din Reșița când deja era prea târziu!

„Acum, din nefericire, de când ne confruntăm cu epidemia asta de COVID, tratamentele anticoagulante sunt foarte la modă, fără niciun fel de evaluare, câteodată, a vreunui risc!”, a declarat Eva Cristescu, medic de familie, pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: VIDEO| Impresarul și sora lui Petrică Mîțu Stoian, audiați astăzi, chiar înainte de înmormântarea marelui artist

Neregulile din clinica privată nu se opresc

Cei de la DSP spun că după tratamentul în camera hiperbară, pacienții nu mai sunt supravegheați, iar când apar complicații sau urgențe este chemată ambulanța sau echipajele SMURD. Exact cum s-a întâmplat și în cazul interpretului de muzică populară. Pentru toate, patronii au fost amendați cu 80 de mii de lei.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian își refăcuse viața după divorțul de fosta soție! Dezvăluirile făcute chiar de artist: „Am o relație, sunt bine așa”

Potrivit unor surse din anchetă, medicii legiștii de la spitalul din Reșița, în urma necropsiei, ar fi descoperit că Petrică Mîțu Stoian a suferit o barotraumă. Mai exact, plămânul acestuia a fost supus la un șoc din cauza cantității mari de oxigen. Dar sunt așteptate acum rezultatele de la Mina Minovici, care ar putea fi cheia anchetei acestei morți fulgerătoare.

Materialul complet îl puteți vedea în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si