VIDEO - Numărul casei în care stați reprezintă vibrația locuinței respective

Stiți ce reprezintă numarul casei in care locuiți? Numerologii susțin că fiecare număr are o vibrație și totodată o semnificație.

Author: Iulian Ciurea vineri 20 noiembrie 2020 , 14:58

numerologie
Cifrele caselor, foarte importante în numerologie[Sursa foto: Ce spun astrele]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sub aspect numerologic dupa cum se calculeaza cifra casei- daca ea corespunde cifrei 1, aceasta este casa care va avea vibratie 1, dar daca aceasta casa are nr compus din 2 cifre, dau un exemplu 25 se vor aduna cifrele pana se va obtine o singura

cifra, vibratia casei corespunzand numarului 7.

„Si acum sa vedem, pentru cei care isi cauta dragostea eu recomand sa isi aleaga cifrele care au vibratia 3,6,8. este foarte important 6 pentru cei care vor sa isi faca o familie si pentru cei care vor sa se casatoreasca”, spun astrologii.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Numerele au o vibratie energetica care influenteaza spatiul in care locuim tocmai de asta este important numarul casei in care locuim.

Numărul casei, extrem de important în numerologie

„Pentru cei care vor sa aiba prosperitate si sa beneficieze de bani, vibratia cifrei 8 este foarte buna, dar si vibatia 4 si 6 in general aducand prosperitate.
Casa cu numarul 7 este ideala pentru oamenii cu o puternica tendinta spre spiritualitate si studiu”, spun numerologii.

Pentru cei care isi cauta linistea este recomandată casa care are vibratia 7, fiind foarte bun pentru momente de reculegere si penru a-si gasi intelepciunea. pentru cei care vor sa initieze ceva nou, recomand cifra 1 care are vibratie pentru noile inceputuri, pentru cei care isi doresc sa se afirme si sa desfasoare activitati independente.

Numerologul Ana Maria Ticea recomanda numarul doi la casele celor care doresc sa comunice foarte mult.

„Pentru ceilalti, pentru cei singuri, pentru cei burlaci care vor sa traiasca o poveste si sunt la inceputuri, doresc sa se regaseacsa pe ei, recomand casa cu vibratia 5, iar casa cu numărul 9 este cea care vrea să ne mutăm.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si