VIDEO - Nuntă de minori cu sute de persoane și cei doi miri în lacrimi

Imagini șocante cu sute de persoane la o nuntă de minori în Dolj au fost puse internet de un așa zis vlogger care se mândrea să ia parte la evenimentul ilegal.

Author: Iulian Ciurea vineri 15 ianuarie 2021 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Pupă soacra mică pe mireasă.

Plânge mama pentru ea. Ia uitați, dragi prieteni, mireasa. A plâns și mireasa. Ăsta-i obiceiul la țigani”, strigă mama miresei.

La numai 12 ani, când ar fi trebuit să se preocupe de școală și de tinerețe, această copilă ce izbucnește în plâns e obligată să se mărite, dupa obiceiurile comunitatii rrome. Zeci de oameni se înghesuie în camera îngustă și ațintesc spre ea telefoane cu care o înregistrează încă de la început: când mama fetei o dezbracă în lenjerie intimă, în fața multumiii, și o împodobește cu rochia de mireasă.

Mireasă în lacrimi la nunta de minori cu sute de persoane

La fel de debusolat este și ginerele: un adolescent de numai 15 ani care pare să nu înțeleagă ce i se întâmplă. Se complace că este în centrul atenției și își privește mireasă cum iese, tot plângând, în stradă. Aici, tinerii sunt băgați, vrând-nevrand, în horă. În toată înghesuiala, nimeni nu poartă mască de protecție.

Scenele revoltătoare care s-au petrecut în comuna doljeană Melinești, au ajuns în atenția poliției, care au început să împartă amenzi tuturor celor implicați.

Poliția a dat zeci de amenzi la nunta de minori

2500 de lei a primit fiecare participant la petrecerea groteasca, iar organizatorul a fost sancționat cu 10.000 lei. În plus- pentru că logodnicii sunt minori, oamenii legii au deschis un dosar penal:

Legea spune că, în România, se pot căsători cu acordul părinților și în condiții speciale, minorii care nu au mai puțin de 16 ani. În acest caz, cum mireasa n-a împlinit nici măcar vârsta la care să aibă un buletin, părinții pot fi trași la răspundere și ar putea primi chiar și pedeapsa cu inchisoarea, de la 3 la 7 ani.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si