Doi oameni au murit

Incidentul a avut loc miercuri, după amiază, la sediul companiei din Shanghai. Nio

spune că a început imediat o anchetă asupra incidentului, în cooperare cu oficialii guvernamentali.

Un angajat al producătorului auto și un reprezentant al unei companii partenere, ambii aflați în mașina electrică, au murit pe loc.

Citeste si: Autobuzele electrice din Brașov au fost retrase temporar din circulație

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Zona de la etajul al treilea de unde a căzut mașina a fost descrisă de martori fie ca showroom, fie ca unitate de testare sau ca parcare.

„C ompania noastră colaborează cu departamentul de securitate publică în ancheta privind cauza accidentului. Pe baza analizei situației de la fața locului, putem confirma inițial că acesta a fost un accident (care nu a fost cauzat de vehicul) ”, a precizat Nio într-un comunicat.

Declarația Nio a stârnit reacții furioase

Declarația inițială a Nio, postată pe rețeaua socială chineză Weibo, a atras mai mult de 1.000 de comentarii într-o jumătate de oră, dar a fost apoi ștearsă.

Citeste si: Un adolescent a fost lovit de un TIR în timp ce traversa o șosea națională

Șoferii au venit să testeze vehiculul, dar spui că accidentul nu are nimic de-a face cu vehiculul? ”, a comentat un utilizator.

Producătorul auto a postat mai târziu o versiune revizuită a declarației, în care spune că accidentul „nu a fost cauzat de vehicul” între paranteze, aparent pentru a sublinia acea parte a propoziției.

Nio încearcă să devină un jucător dominant pe piața vehiculelor electrice, astfel că a mizat pe bateriile interschimbabile la mașinile sale, pentru a calma îngrijorările clienților cu privire la încărcarea bateriilor.

Compania a fost numită „ucigașul Tesla” din China, mai ales că această companie fondată de Elon Musk are o fabrică importantă în Shanghai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si