VIDEO | Opera lui „Dorel”, în Buzău: proiectantul unei străzi, solicitat să refacă urgent o linie continuă ilegală

Șoferii care tranzitează strada Transilvaniei din Buzău sunt nervoși din cale afară și depun reclamații zi de zi. Motivul? Totul pleacă de la o... linie continuă trasată pe o distanță de 1,5 kilometri, ceea ce le interzice șoferilor să efectueze virajul la stânga în acea zonă.

Author: M.A. marți 23 noiembrie 2021 , 13:11

Opera lui „Dorel”, în Buzău: proiectantul unei străzi, solicitat să refacă urgent o linie continuă ilegală

Opera lui „Dorel”, în Buzău: proiectantul unei străzi, solicitat să refacă urgent o linie continuă ilegală

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Șoferii buzoieni, supărați pe linia continuă

Nemulțumiți sunt, bineînțeles, inclusiv locuitorii de pe strada Transilvaniei, care spun că trebuie să facă un ocol considerabil cu mașina când vin acasă. 

Paradoxal este însă faptul că noile marcaje nu au fost avizate de Poliția Rutieră

Citeste si: VIDEO| Lidia Buble a fost trimisă în judecată pentru dare de mită

Noile marcaje au apărut de câteva zile. Tot de atunci au fost trimise reclamații pe bandă rulantă. Poliția Rutieră, Primăria și alte autorități competente au primit zeci de sesizări cu privire la această situație. 

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Afectați de noua măsură sunt și comercianții, întrucât accesul la magazinele ce se află pe strada Transilvaniei a fost limitat considerabil odată cu apariția liniei continue. 

Citeste si: VIDEO- S-a decis. Fără panouri publicitare în intersecții

Reacția Poliției Rutiere

Reprezentanții Poliției Rutiere din Buzău au spus că noile marcaje au primit avizul negativ încă din faza documentației. Muncitorii s-au grăbit să le traseze însă cu doar câteva zile înainte de a afla răspunsul oficial.

Asta înseamnă că linia continuă de pe șoseaua Transilvaniei nu are niciun efect, agenții de la Rutieră nu pot aplica sancțiuni în cazul în care șoferii nu respectă noile marcaje. Riscul producerii de evenimente rutiere rămâne însă unul ridicat. 

Citeste si: Cântăreață de muzică populară, implicată într-un grav accident rutier: "Am văzut moartea cu ochii!"

Totodată, reprezentanții Primăriei dar și beneficiarul lucrării de modernizare spun că proiectantul trebuie să vină urgent cu soluții tehnice pentru a reface marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfășoare fără probleme, iar șoferii și pasagerii să poată circula în condiții de siguranță. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si