Șoferii buzoieni, supărați pe linia continuă

Nemulțumiți sunt, bineînțeles, inclusiv locuitorii de pe strada Transilvaniei, care spun că trebuie să facă un ocol considerabil cu mașina când vin acasă. 

Paradoxal este însă faptul că noile marcaje nu au fost avizate de Poliția Rutieră

Citeste si: VIDEO| Lidia Buble a fost trimisă în judecată pentru dare de mită

Noile marcaje au apărut de câteva zile. Tot de atunci au fost trimise reclamații pe bandă rulantă. Poliția Rutieră, Primăria și alte autorități competente au primit zeci de sesizări cu privire la această situație. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Afectați de noua măsură sunt și comercianții, întrucât accesul la magazinele ce se află pe strada Transilvaniei a fost limitat considerabil odată cu apariția liniei continue. 

Citeste si: VIDEO- S-a decis. Fără panouri publicitare în intersecții

Reacția Poliției Rutiere

Reprezentanții Poliției Rutiere din Buzău au spus că noile marcaje au primit avizul negativ încă din faza documentației.

Muncitorii s-au grăbit să le traseze însă cu doar câteva zile înainte de a afla răspunsul oficial.

Asta înseamnă că linia continuă de pe șoseaua Transilvaniei nu are niciun efect, agenții de la Rutieră nu pot aplica sancțiuni în cazul în care șoferii nu respectă noile marcaje. Riscul producerii de evenimente rutiere rămâne însă unul ridicat. 

Citeste si: Cântăreață de muzică populară, implicată într-un grav accident rutier: "Am văzut moartea cu ochii!"

Totodată, reprezentanții Primăriei dar și beneficiarul lucrării de modernizare spun că proiectantul trebuie să vină urgent cu soluții tehnice pentru a reface marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfășoare fără probleme, iar șoferii și pasagerii să poată circula în condiții de siguranță. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si