VIDEO | Misterul OZN-ului de la Brașov se adâncește

Misterul presupusului OZN care a fost filmat într-o comună din Brașov se adâncește. Sfera luminoasă și-a făcut apariția pentru a treia dimineață la rând, iar cea care a fost martor ocular a surprins, din nou, în imagini, fenomenul bizar. Localnicii din sat sunt debusolaţi şi speră ca autoritățile să vină cu o explicație oficială.

Author: Sorin Negru marți 15 februarie 2022 , 20:07

VIDEO | Misterul OZN-ului de la Brașov se adâncește

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Comuna Hălchiu, județul Brașov. Este marți, ora 5.40 dimineața. Pentru a treia zi la rând o sferă luminoasă ciudată plutește deasupra unei clădiri abandonate din sat. Cea care a văzut apariția bizară a filmat, din nou, fenomenul. Femeia a făcut și o schiță a obiectului zburător neidentificat.

Citeste si: VIDEO| Un obiect misterios care a apărut pe cer, două zile la rând, într-o comună din Braşov, a creat isterie printre localnici. Oamenii sunt convinşi că au văzut un OZN

A treia zi la rând în care apare OZN-ul de la Brașov

"Un cilindru cu o baghetă pe diagonală și patru luminițe roșii", spune femeia. Dacă în primele două zile lumina avea o formă definită, astăzi mișcarea ar fi devenit haotică.

"Atâta că și-a schimbat forma din sferă mică în sferă mare cu rotiri. Haotic, nu puteai determina în ce parte se îndreaptă, mișcarea era ascendentă. Se vedeau niște mișcări circulare la un moment dat, dar nu ceva definit și uniform", mai spune femeia.

Citeste si: VIDEO |Ce a observat bărbatul care urmărește ciudățenii noaptea?! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Unde a fost văzută sfera luminoasă

Sfera luminoasă a fost văzută deasupra acelei clădiri unde funcționeaza fosta moara din Halchiu. Din locul unde ne aflăm, până în acel punct, este o distanță de 500 de metri. Asta înseamnă că acest obiect zburator neidentificat putea să aibă o dimensiune destul de mare, având în vedere ca femeia care l-a filmat a folosit un simplu telefon mobil.

Deși apariția misterioasă i-a dat fiori, femeia și-a făcut curaj în fiecare zi să filmeze presupusul OZN, în încercarea de a găsi o explicație logică.
"Prima oară când am văzut-o am zis este ciudat, nu poate fi o stea. Aș vrea să aflu, dar sunt anumite lucruri inexplicabile", spune femeia.

OZN-ul din Brasov și-a făcut apariția trei zile la rând. Dacă în primele două zile lumina avea o formă definită, astăzi mișcarea ar fi devenit haotică. 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce spun oamenii din comună despre presupusul OZN

Pe ulițele comunei se vorbește fără încetare despre lumina zburătoare misterioasă, iar fiecare om are propria explicație:

- "Cine știe ce planetă, cine știe ce poate să fie. Eu zic tot din meteoriții ăștia, cum se spune, cu stelele, cu luna, cu astea sunt ceva".
- "Eu zic că s-ar putea să facă cineva mișto cu vreo dronă, cred. Promit că mâine dimineață o să mă trezesc să mă uit și eu să văd exact ce beculețe apar pe cer".
- "Cum să spun că e o putere supranaturală sau ceva. Nu știu dacă nu e o glumă ceva. E ciudat că se vede lumina aia", spun oamenii din sat.

Polițiștii locali, în urmărirea OZN-ului

Până acum, autoritățile locale nu au reușit să găsească o explicație logică pentru fenomenul bizar.

"Este greu să trag o concluzie daca este un fenomen inexplicabil..avem colaboratori in zona si va trebui sa investigam. Trebuie neaparat sa discutam cu martorii, sa vedem cand s-a mai intamplat, care au fost conditiile", spune Adrian Urzică, director executiv Asfan.

Primarul comunei a anunțat că mâine dimineață va trimite polițiștii locali în zona în care a fost zărită sfera luminoasă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si