VIDEO | Plimbare printre gunoaie şi şobolani, în Capitală

Bucureștenii, dar şi turiştii străini care, în sfârşit, ne vizitează din nou ţara, nu au avut de ales decât să iasă, astăzi, la promenadă printre saci si tomberoane pline cu gunoi. Calea Victoriei şi străzile care se transformă în zone pietonale de weekend fac parte din sectorul în care se duce acest război al salubrizării. Ca şi cum nu era de ajuns, şobolanii fac legea în cel mai mare parc al CapitaleI! Este vorba despre fostul parc Kiseleff, care îi poartă acum numele Regelui Mihai întâi!

Webeditor: Andreea Stoica sâmbătă 05 iunie 2021 , 18:29

Plimbare printre gunoaie şi şobolani
Plimbare printre gunoaie şi şobolani
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Saci sau tomberoanele pline cu gunoi se înalţă semeţ chiar în buricul târgului: pe Calea Victoriei- bulevard care se transformă în zonă de promenadă în weekend.


Cafeaua e savurată acum lângă pungi pline cu deșeuri, iar multi incearcă să-şi îndepărteze privirea de la aceste imagini! Mirosul, însă, e greu de ignorat, iar revolta uriaşă mai ales pentru cei care au copii mici si caută mai mult decât oricine zone cu aer curat.

Sacii cu gunoaie au devenit obstacole pentru bicicliști pe pistele special amenajate. Până și turiștii străini au fost nevoiți să facă slalom printre tomberoanele pline cu vârf.

Calea Victoriei riscă să devină un adevărat pericol pentru sănătate

Calea Victoriei riscă să devină un adevărat pericol pentru sănătate dacă acest război al gunoiului nu este rezolvat rapid.

Mai incolo putin e plin de musculite. Gunoaiele astea o sa atraga si soboloani si alte rozatoare. Dupa aia o sa inceapa sa curga.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Gunoaiele pot declanșa criza sanitară

În restul sectorului situația este mult mai gravă. S-au format adevărați munți de gunoaie care au atras deasupra lor o colonie de muște. Parcările au fost și ele îngropate în maldăre de mizerie. Locuitorii, prinși neputinciși în mijlocul acestui război, au ajuns în pragul disperării.

"Grozanic! Gunoaie, saci, pe unde umblu. Femeia de servici a blocului e ingrozita! Nu mai are unde sa depoziteze! suntem la pamant! Ne e teama de sobolani", spune o persoană.

Chiar şi în parcul care, de 3 ani, îi poartă numele Regelui Mihai Întâi sunt probleme!

Probelem sunt in tot Bucurestiul, nu doar in Sectorul 1, si asta deoarece deratizarea nu s-a facut la timp. Autoritatile au intarziat 3 luni cu această masura absolut necesara, astfel ca sobloanii s-au inmultit in voie. O vedetă chiar a fotografiat, aici în parcul Herastrau, mai multi sobolani pe spatiul verde.

Citeste si: VIDEO- Moloz și clădiri în ruină în zona de cluburi scumpe din Mamaia

În ceea ce privește tratamentele de dezinsecție și deratizare, autoritățile promit că vor da startul imediat după ce se opresc ploile. La capitolul gunoi, războiul pare că nu se va opri prea curând. Luni urmează ca prefectul să decidă dacă în sectorul 1 se va instaura starea de alertă sanitară din cauza gunoaielor de pe stradă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si