VIDEO - Plouă în Drumul Taberei. În metroul cel nou

A plouat din senin într-una din stațiile de metrou aflate pe celebra magistrală din Drumul Taberei, inaugurată acum 2 săptămâni. Totul, după 10 ani de lucrări.

Iulian Ciurea, joi 01 octombrie 2020 , 19:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Asistăm astăzi la un moment istoric! Una dintre cele mai spectaculoase stații de metrou!”, spuneau autoritățile la inaugurare.
Scenele sunt filmate în cea mai spectaculoasă stație de metrou de pe magistrala Drumul Taberei - inaugurată în urmă cu doar săptămâni.

Metroul cel nou din Drumul Taberei - stații în care plouă

Stropii de ploaie cad din plafon ca la o furtună sub ochii uluiți ai călătorilor care erau dimineață la Eroilor. Mai bine de 10 minute a durat halucinantul episod - timp în care peronul a devenit baltă - iar apa căzută parcă din cer a ajuns și pe șinele de tren.

Citeste si: VIDEO - Metroul din Drumul Taberei a pornit la drum. Iohannis: Legenda amânărilor

- Aţi venit să reparaţi avaria de aici?
- S-a reparat!, spun angajații.
La scurt timp după ce lucrătorii au venit să repare stricăciunea - cei de la Metrorex au comunicat că s-a ajuns aici de la o avarie la o conductă. Mai precis, s-ar fi blocat o supapă de refulare de la un bazin tampon al instalațiilor sanitare.
„E ceva nou la noi, mă aşteptam la orice, nu mă miră nimic!”, spun oamenii.
Oamenii sunt de părere că s-a lucrat de mântuială pe ultima sută de metri și de aici s-ar trage incidentele.
"Ăsta-i metrou? Să mai stea cu el încă 2-3 ani să-l facă ca lumea!", cred oamenii.
„Păi, ce să vă zic. Cu domnul Nicușor Dan să vedem ce o face, că a luat acum primăria capitalei!”, speră bucureștenii.

Plouă în stațiile noi de metrou din Drumul Taberei

Doar că nu primăria capitalei e responsabilă de metroul bucureștean - ci guvernul, prin ministerul Transporturilor. Premierul României, Ludovic Orban, a transmis că statul nu va fi sărăcit de posibile avarii care necesită reparații.

Citeste si: VIDEO - Bucureștenii, fără târg de Crăciun. Nicușor Dan: Nici de Paște

"Orice fel de situaţie care apare trebuie remediată de consorţiul care a avut contractul. Orice neconformitate cu proiectul, care apare, trebuie remediată de constructor", a declarat premierul Ludovic Orban.
Guvernul precizează că magistralei 5 de metrou are o garanție de 10 ani pentru structură și de 5 ani pentru instalații.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si