VIDEO - Poiana Brașov,luată cu asalt de turiști mai ceva ca în weekend

Cu gândul că vor fi singuri pe pârtie, mii de turiști au mers la munte. Aşa se face că Poiana Braşov a fost astăzi mai aglomerată ca într-o zi de weekend.

Author: Iulian Ciurea joi 28 ianuarie 2021 , 19:31

statiunea turistica poiana brasov plina de turisti munte
Stațiunea Poiana Brașov plină de turiști
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Turiştii care au mers în Poiana Braşov şi-au petrecut ziua într-o baie de mulţime. Dornici de distracţie, iubitorii sporturilor extreme au stat la rând într-o coadă uriaşă care s-a întins aproape pe un kilometru, ca să poată ajunge pe pârtiile din partea superioară a

muntelui.

Oamenii s-au dovedit răbdători, însă unii, mai grăbiţi, au strâns rândurile, ca să ajungă mai repede în vârf. Au stat umăr la umăr, fără să mai ţină cont de distanţa socială, însă tot au avut de aşteptat zeci de minute.

„Nu avem ce face, ne-am luat cazare şi rămânem aici.... Am stat o oră la coadă”, spun oamenii.

Poiana Brașov, mai plină de turiști ca în weekend

Din cauza aglomeraţiei, autorităţile locale au cerut sprijinul jandarmilor pentru a obliga turiştii să păstreze distanţa.

„Noi am suplimentat efectivele, inclusiv pe pârtie, şi efectivele de la baza pârtiei din locurile de îmbarcare, încercăm pe cât posibil să fragmentăm cozile care se formează la îmbarcare”, spun jandarmii.

În final, însă, turiştii n-au regretat aglomeraţia, pentru că odată ajunşi în Vârful Masivului Postăvaru s-au bucurat de zări albastre şi zăpadă cât vezi cu ochii. Şi Bucegii, cu peisajele lor de poveste, i-au așteptat pe cei pasionați de drumeții.

Zăpada care a înghiţit totul în jur şi norii care au acoperit crestele munţilor le-au adus bucuria celor care au urcat la înălţime.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si