VIDEO | Poliţişti blestemaţi de un manelist

Nu e zi lăsată de la Dumnezeu ca indivizii care se crede mai presus decât legea să nu amenințe agenții de poliție sau chiar să îi atace cu sălbăticie. În Vâlcea, un polițist și un jandarm au fost ținta unui cocktail molotov și au fost amenințați cu coasa iar scandalul s-a lăsat cu focuri de arma. în Prahova, în schimb, manelistul Costel Biju i-a blestemat pe oamenii legii pentru că au îndrăznit să-l amendeze.

Andreea Stoica, miercuri 12 august 2020 , 19:31

VIDEO | Poliţişti blestemaţi de un manelist
VIDEO | Poliţişti blestemaţi de un manelist
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Individul care, cu atâta tupeu, amenință polițiștii își spune Costel Biju, manelist de meserie, cu milioane de vizualizări pe internet. Era într-o benzinărie când a fost oprit de agenți și amendat pentru că nu purta mască de protecție. Relaxat în timp ce polițistul scria contravenția, manelistul i-a garantat omului legii că va păți ceva rău în următoarele două săptămâni.

La valoarea respectivului, cel mai probabil nu i-a convenit si a recurs la amenintari.

Amendă usturătoare

Amenda usturătoare care i-a fost dată manelistului nu pare să-l deranjeze. Face avere cântând la petreceri și culmea, la scurt timp după sancțiunea din benzinărie, a fost filmat în piscina unor oameni influenți. În videoclipul care a strâns peste 150 de mii de vizualizări se observă că manelistul și gazdele petrecerii nu respectă distanțarea socială.

Și la Vâlcea, oamenii legii au fost amenințați, ba chiar atacați, Un polițist și un jandarm chemați să calmeze spiritele la un scnadal au fost răniți cu un cocktail molotov, iar agresorul ar fi ridicat coasa la ei. Totul s-a încheiat cu focuri de armă din partea agenților, care l-au împușcat în picior pe bărbatul violent.

VIDEO | Poliţişti blestemaţi de un manelist
VIDEO | Poliţişti blestemaţi de un manelist

Citeste si: VIDEO | Fraţii Pian, acuzaţi de tentativă de omor

Citeste si: Ce face în celulă presupusul criminal al lui Emi Pian! Colegul său este șocat

Citeste si: Iohannis promite că scapă țara de clanurile interlope?! "Se organizează şi se iau măsuri"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si