VIDEO - Polițiștii din Capitală au oprit o petrecere într-un penthouse

Câți tineri încap într-un penthouse? Cel puțin o sută au aflat polițiștii din Capitală care au oprit o petrecere teribilă făcută în ciuda restricțiilor.

Author: Iulian Ciurea luni 15 martie 2021 , 19:43

Polițiștii din Capitală au oprit o petrecere într-un penthouse
Polițiștii din Capitală au oprit o petrecere într-un penthouse
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scenele halucinante- filmate la 3 dimineața- când au descins polițiștii- surprind în acțiune puhoiul de tineri care s-au strâns în apartamentul de tip penthouse ca

să chefuiască. Peste o sută de persoane au numărat agenții- mulți dintre ei minori.

„Au fost și minori, 17 ani, totul într-un apartament închiriat!”, spun polițiștii.

Cum a ajuns atâta lume la o astfel de petrecere ilegală e încă o dilemă pe care nici reprezentanții hotelului- situat vis a vis de Spitalul Clinic de Urgență Fundeni- nu pot să dea un răspuns.

„Noi nu am închiriat pentru o petrecere, noi am închiriat o cameră de hotel, două camere de hotel, nu știu ce au făcut acolo, pe urmă am constatat!”, susțin reprezentanții hotelului.

Petrecere în penthouse la hotel, oprită de polițiști

Ciudat- având în vedere că o sută de persoane au urcat rând pe rând la etajul 12 al imobilului și ar fi trebuit cel puțin legitimate.

Unul dintre tinerii care au luat parte la petrecere nu vede nimic în neregulă cu fapta lor- ci e supărat mai degrabă pe oamenii legii că au îndrăznit să dea buzna peste ei fără invitație.

„Pur și simplu eram acolo într-o cameră, stăteam, muzica era oprită demult și ne-am trezit cu mai mulți polițiști în apartament. Au intrat direct fără mandat și ne-au dat la toți cu spray cu piper. Noi nu am făcut nimic, nu am vorbit urât. Ne-am pus toți măștile!”, susține un participant.

„Au fost tineri care pe fondul consumului de alcool au devenit recalcitranți”, spun polițiștii.

Petrecere cu 100 de oameni în penthouse, peste 220.000 de lei amenzi

Locuitorii din zonă- cei care au dat alerta la poliție- spun că în hotel locuiesc patronii și angajații unor complexe care comercializează produse din China.

Polițiștii transmit că au dat 113 amenzi în valoare totală de peste 220 de mii de lei. Acum se verifică dacă patronul hotelului are vreo implicare în această ilegalitate. Dacă da- și el va fi aspru sancționat.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si