VIDEO | Poveștile de succes, premiate

Gala revistei Cariere promovează în fiecare an așa-numiții „gardieni” ai patrimoniului: oameni care se remarcă prin devotament, ambiție și smerenie. Aceştia sunt recunoscuti drept adevăraţii piloni ai normalității în haosul scenei publice de astăzi.

Author: D.S. vineri 13 decembrie 2019 , 13:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Născută în satul Cucuteni, Ionela Mihuleac și-a făcut un scop din a promova cultura descoperită aici. I-a dedicat un veritabil sanctuar, un atelier în care reproduce forme și modele descoperite de arheologi. Ea a fost nominalizată la secțiunea Salvatorii Satului Românesc.

IONELA MIHULEAC, artist plastic: Prin 2005, am pus mâna prima dată pe lut. M-am îndrăgostit, pur și simplu, nu numai de ceramică ci și de actul în sine.

Și domnul Ion Bobaru, farmacist cu peste 40 de ani experiență,a fost nominalizat la categoria „Medici pentru România”. În farmacia sa din Brăila, prepară singur medicamente după rețete tradiționale, pe care le recomandă în completarea terapiei alopate.

Citeste si: Silvia Ioniță, premiată pentru Excelență în Jurnalism, la Gala „Celebrity Awards Successful Women"

ION BOBARU: Procesez vreo 40 de plante medicinale sub formă de 300 de preparate farmaceutice diverse: siropuri, tincturi, creme.

Acești doi oameni sunt doar două exemple spre care ne putem întoarce privirea pentru a ne recăpăta echilibrul.

Doamna Mihuleac nici nu bănuia că urma să primească unul dintre premiile de onoare ale Galei.

CATI LUPAȘCU, ORGANIZATOR GALA „CARIERE”: Vrem să scoatem în față aceste ancore, aceste insule de normalitate, asta reprezintă acești oameni pe care i-am nominalizat în seara asta, în această lume nebună.

Gala Cariere a ajuns la cea de-a șaptea ediție și a premiat 7 oameni ale căror vieți profesionale ne inspiră.

Citeste si: Christian Sabbagh, de 25 de ani în prima linie!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si