VIDEO | Primăriile din București și Brașov, replici acide în comentarii și clipuri pe TikTok: ”Măcar avem apă caldă”

Un altfel de duel se consumă pe celebra aplicație TikTok, acolo unde Primăriile din București și Brașov postează comentarii și clipuri acide.

Author: M.A. vineri 26 noiembrie 2021 , 14:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Primăria Brașov, duel pe TikTok cu Primăria București

Totul a pornit după ce reprezentanții Primăriei Brașov au decis să creeze un cont de TikTok pentru instituție.

Marți, 23 noiembrie, pe contul Primăriei Brașov a fost postat un filmuleț în care municipaliteatea își prezenta utilajele de deszăpezire, menționând că autoritățile „sunt pregătite” pentru sezonul rece. 

Cei care administrează contul de TikTok al Primăriei Capitalei au reacționat imediat la postarea brașovenilor: „sunteți slabi”, a fost comentariu publicat la postarea Primăriei Brașov.

Citeste si: A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic. Cine a intrat în zona roșie

„Măcar avem apă caldă”

Comentariul a adunat peste 300 de like-uri din partea internauților.

Primăria Brașov nu a renunțat însă la duel. La scurt timp după „atacul” bucureștenilor, brașovenii au făcut o nouă postare în care apare un duș din care curge apă caldă, ironizând din nou ceea ce se întâmplă în Capitală: „Măcar avem apă caldă”, a fost descrierea pusă la videoclipul respectiv. 

Citeste si: VIDEO- Târgul de Crăciun din Sibiu 2021, unul dintre cele mai frumoase din Europa. Surpriză mare pentru turiștii care îl vor vizita anul acesta

Citeste si: Cât costă pachetele de 25 de kilograme de alimente primite de români pentru sărbătorile de Paște 2023 și ce conțin acestea- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Comentariile au fost apreciate de sute de internauți care s-au amuzat pe seama situației. 

Primăriile din București și Brașov, replici acide în comentarii și clipuri pe TikTok: ”Măcar avem apă caldă”

Primăriile din București și Brașov, replici acide în comentarii și clipuri pe TikTok: ”Măcar avem apă caldă”

[Sursa foto: TikTok]

La începutul lunii noiembrie, Claudiu Crețu, directorul general al Termoenergetica, a prezentat situația dezastruasă a sistemului centralizat de încălzire. 

Citeste si: Târgul de Crăciun de la Cluj Napoca din 2021 se deschide cu o serie de restricții

„Avem pierderi în reţea de 2.000 de tone de apă fierbinte pe oră. Dincolo de irosire, de problemele financiare generate de aceasta şi de pericolul surpării la care sunt expuse zone întregi din Bucureşti, agentul termic nu poate ajunge până la capetele de reţea. Aşa se face că bucureştenii din zone precum Tei şi Colentina nu au apă şi căldură la temperaturi optime. Soluţia pentru reducerea acestor pierderi este angajarea mână de lucru, de aproximativ 200 de oameni, avem nevoie de sudori pentru repararea punctuală a ţevilor. Dar legea mă opreşte să fac asta. Sunt companie cu pierderi şi nu pot angaja”, a explicat directorul general Claudiu Creţu în discuţia cu prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si