VIDEO - Primăriță de 24 de ani. Tatăl ei este fostul primar.

Alina Baciu are doar 24 de ani și va deveni primăriță în comuna Corbi, din județul Argeș. Ea a candidat în locul fostului primar, care este chiar tatăl ei.

Iulian Ciurea, miercuri 30 septembrie 2020 , 15:54

anca alina baciu[Sursa foto: cancan]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Am ales să candidez penru a fi sigură ca va exista continuitate în această comună și pentru a avea siguranța că tot ceea ce s-a început se va duce la un sfârșit bun", spune Alina Baciu, noul primar din Corbi.

La doar 24 de ani, Alina Baciu este primăriță în locul tatălui

Anca Alina Baciu a candidat la alegerile locale din localitatea Corbi jud.Arges din partea Partidului Mișcarea Populară. A reușit să convingă 42% din electorat si tanara in varsta de 24 de ani va conduce fraiele comunei pentru urmatorii patru ani.

Citeste si: ZI NEAGRĂ în România. Record absolut de noi cazuri de coronavirus, coșmar pentru București

De altfel, Anca Alina preia stafeta de la tatal sau care a fost primarul comunitatii timp de opt ani.
"Tatăl meu cu siguranță mă va ajuta în tot ceea ce îmi doresc eu să fac și sunt sigură că vom face numai lucruri frumoase 01,25 /musca/ 01,56 Am intrat în această luptă pentru că știu de ce sunt capabilă. Apoi au venit zvonurile acelea că lasă moștenire primăria. Total greșit. Să intri într-o luptă nu înseamnă moștenire", spune noua primăriță.
Sătenii sunt mândri nevoie mare că vor avea în fruntea comunei o primăriță tânără care pare dornică să dezvolte localitatea.

Alina Baciu și-a înlocuit tatăl în funcția de primar la doar 24 de ani

"Am votat cu Anca Baciu pentru continuitate pentru că tinerii trebuie să se implice și am încredere în tineri. Sper să îl depășească pe tatăl ei.
Tinerețea poate duce mai departe ceea ce s-a produs până acum. Să sperăm că va face treabă", spun localnicii.
Virgil Baciu, tatăl Ancăi a candidat, în acest an, pentru șefia consiliului județean Argeș, cursă pe care a pierdut-o.

Citeste si: VAL de demisii în PNL după alegerile locale. Ludovic Orban: "Am fost varză în unele localități"

"Mă bucur că predau ștafeta unui primar tânăr, entuziast și plin de speranțe și de optimism. Este greu pentru orice primar care vine după un mandat în care s-au făcut multe realizări și în care sunt pornite multe proiecte", spune primărița.
Noua primăriță din Corbi a început să muncească de la 18 ani, într-un call center, apoi a devenit administratorul unei firme de construcții din București. Anca Alina Baciu le-a promis alegătorilor săi că dacă în patru ani nu își va îndeplini promisiunile va lăsa pe altcineva să îi ia locul în fruntea primăriei.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si