VIDEO | Primarul acuzat de sex cu minore se apără: „Sunt creștin, am o familie, mai ales fete, nu aș fi putut vreodată să fac așa ceva”

Un primar din județul Iași este parte dintr-un dosar care nu-i face cinste deloc. Edilul ar fi făcut sex cu două minore, în sediul instituției pe care o păstorește. Mai grav decât atât este că fetele i-ar fi fost aduse de proxeneți care le-ar fi răpit chiar din preajma școlii.

D.S., vineri 17 ianuarie 2020 , 20:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Întâiul gospodar al comunei ieşene Mogoşeşti-Siret este implicat într-un scandal cu minore, sex, proxenetism și răpire. Aventura primarului care a făcut Moldova să vuiască a ieșit la iveală, accidental, după ce poliștiștii au căutat să prindă un proxenet. Individul cu pricina ar fi racolat 12 minore.

Printre ele, s-a aflat și o elevă de 16 ani, bursieră, cu care individul a întreținut relații sexuale, apoi a șantajat-o că va face publice imaginile, dacă nu se prostituază pentru el. Chiar dacă fata a fost salvată de mama ei, individul nu s-a lăsat și a răpit-o - după cîteva zile - din fața școlii.

Cu forța, ar fi dus-o în sediul primăriei din localitatea Mogoșești unde s-au derulat apoi scene obscene.

Citeste si: Primarul din Mogoşeşti-Siret s-a autosuspendat din PNL, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două fete de 17 ani, în sediul Primăriei

Primarul acuzat de sex cu minore se apără. Mărturia mamei victimei

MAMA VICTIMEI: Diana avea în jur de 16 – 17 ani. Și-a bătut joc de dânsa și după aceea a adus-o acasă și a aruncat-o în ogradă. Eu am găsit-o de dimineața, la ora 6:00, când m-am trezit și am plecat la serviciu. Am găsit-o jos, leșinată, am chemat salvarea și am dus-o la Iași.

Clientul proxenetului ar fi fost primarul.

DAMIAN BUTNARIU - primarul comunei Mogoșești-Siret: Nicicum. Nu mă schimbă cu nimic... poziția. Și imaginea feței mele care nu spune așa ceva. Sunt creștin, am o familie, mai ales fete, nu aș fi putut vreodată să fac așa ceva.

Citeste si: Doi iubiți din Târgu Jiu au murit împreună. Au fost găsiți morți în casă

Primarul aflat în scandal și-a început mandatul în 2004. De-atunci și până acum, a făcut multe lucruri bune, spun cei care l-au votat.

Deocamdată, edilul este martor în dosar. Proxenetul, în schimb, a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si