„Un proces cel puțin straniu, desfășurat în țara noastră, uimește și amuză în același timp. O femeie din Caraș-Severin și-a dat în judecat amantul și a cerut daune morale de 15 mii de lei. Motivul este halucinant: femeia îl acuză pe acesta că a dezvăluit amantlâcul lor familiei sale și i-a distrus, astfel, căsnicia. Cum s-a terminat întreaga istorie, ne spune colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Și-a dat amantul în judecată pentru că a dezvăluit aventura lor

„Se pare că cei doi au avut o relație extraconjugală în decembrie 2023. Cel care a dat în vileag totul a fost chiar bărbatul aflat în casa celor doi soți. A decis să mărturisească infidelitatea femeii, practic, relația lor extraconjugală. Ei bine, femeia s-a supărat foarte tare pe modul în care bărbatul a decis să expună lucrurile și l-a dat în judecată. În fața magistraților bănățeanca a spus că bărbatul a pus-o într-o lumină neplăcută atât în fața familiei, cât și în fața întregii comunități. Inițial, cazul a fost preluat de Judecătoria Caransebeș, magistrații de acolo i-au respins cererea, dar tribunalul Caraș-Severin a decis ca femeia să fie despăgubită cu daune morale în valoare de cinci mii de lei. Este important de menționat că această decizie nu este însă una definitivă”, a transmis Iulia Dumitrașcu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Cine este femeia pentru care primarul din Botoșani a încălcat legea? Cosmin Andrei ar fi investit sute de mii de lei în florile plantate în oraș, doar pentru a-i face pe plac

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si