”Du-te, frate, dacă vrei să ajungi legumă peste 2-3 ani, treaba ta! Să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăia de la Organizația Mondială a Sănătății!”, le spunea copiilor, Doina Amarandei, profesor de muzică.

Acestea sunt afirmațiile șocante ale profesoarei de muzică Doina Amarandei în timpul unei ore de curs din cadrul liceului Grigore Antipa din Botoșani. Liceul este plasat în primele cinci ca performanțe din județ. Copiii s-au simțit vizați de discursul ei antivaccinist și antimedici, le-au spus părinților, iar înregistrările au ajuns în posesia jurnaliștilor de la Libertatea.

Doina Amarandei: ”Dacă te duci în spital, nu mai ieși viu de acolo”

”Acum am ajuns exact ca la Auschwitz. Dacă te duci în spital, nu mai ieși viu de acolo. Deci exact ca la un abator, te duci acolo, ți-a făcut cruce!”, continua sp le spună copiilor, Doina Amarandei.

Citeste si: Anchetă în Botoșani după ce o profesoară le spune elevilor să nu se vaccineze

După ce au văzut că nu poartă mască, așa cum știau că sunt regulile și percepând discursul profesoarei Amarandei drept unul care-i presează, copiii au înregistrat-o când le-a spus că vaccinul îi va omorî și că nici tratamentele nu sunt bune.

Amarandei le explică elevilor că spitalele din România s-au transformat în adevărate abatoare, că toate persoanele care ajung la spital sunt declarate ca fiind infectate cu COVID și nu mai supraviețuiesc.

Ea oferă drept exemplu cazul unui unchi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

”Unchiul meu s-a dus cu durere de picior (n.r. în spital) și na, mai tușea și el oleacă. I-a făcut test și gata, pozitiv. În două săptămâni, fraților, l-au omorât.”, mai spunea profesoara de muzică.

Raed Arafat interzice promovarea anti-vaccinare

Șeful D.S.U. Raed Arafat a spus astăzi, 16 octombrie 2021, că persoanelor care promovează anti-vaccinare le-ar interzice aparițiile.

”Cu tot dreptul la libera exprimare, aș tăia microfoanul la toți care vin și spun și dezinformează și spun la oameni să nu se vaccineze!”, a declarat șeful DSU, Raed Arafat.

Femeia ar fi chemată săptămâna viitoare să dea notă explicativă pentru cele afirmate la orele de curs.

Citeste si: Elevă de 16 ani din Argeș, decedată la școală, în timpul orelor

”Vom demara o anchetă, înceapând de luni, care va fi coordonată de reprezentanți ai corpului de control ai domnului ministru.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Ne pare rău, oricum și nu suntem de acord cu asemenea atitudini, pe care cu siguranță le vom sancționa drastic, dacă vor mai apărea

Pana la finalizarea anchetei, profesoara va ramane in continuare la catedra si va putea sa preda copiilor, la fel ca pana acum.”,

a declarat Ada Macovei, inspector școlar general Botoșani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si