Iată cum va fi vremea la noapte și mâine dimineață.

Prognoza meteo pentru 28 februarie

„Astăzi, cerul a fost temporar noros, iar vântul a suflat slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile maxime s-au situat între 9 şi 21 de grade.

La noapte, Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului (viteze în general de 40...50 km/h). Temperaturile minime se vor încadra între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 11 grade în Dealurile de Vest. Va fi ceață local în estul şi sudul țării, unde vor fi condiţii de burniță, iar în rest aceasta se va forma izolat.

Citește și: VIDEO- Ultimele zile de schi, trăite din plin de turiști. Pasionații sporturilor de iarnă au dat năvală pe pârtii

Mâine, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 21 de grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar spre seară va ploua slab în sud-vestul țării.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului, în Oltenia şi în Carpaţii Meridionali. Va fi ceață local în regiunile extracarpatice, pe alocuri persistentă, posibil asociată cu burniță, iar în rest aceasta se va semnala izolat, cu o probabilitate mai mare în depresiuni.

În Muntenia, cerul va fi mai mult senin si se vor înregistra 20 de grade în Călărași, 16 grade în Ploiești.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În Transilvania avem parte de vreme plăcută. Se vor înregistra 18 grade în Sibiu și 17 grade la Cluj.

În Moldova, cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor atinge 15 grade în Focșani și 13 grade în Piatra Neamț.

În vestul țării, cerul va prezenta înnorări. Mercurul urcă până la 19 grade în Arad, 19 grade în Timișoara.

În Oltenia, vremea fi caldă, ne bucurăm de un cer in mare parte senin și se vor înregistra 16 grade în Târgu Jiu, 17 grade în Drobeta.

În Dobrogea va fi o zi plăcută și însorită. Termometrele vor indica 10 grade la Constanța, iar în Tulcea vor fi 12 grade.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În Capitală, ne-am bucurat de vreme caldă și în mare parte însorită. S-au înregistrat 16 grade.

La noapte, cerul va avea înnorări temporare şi vor fi condiţii de ceață, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 2...4 grade.

Mâine, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 15...17 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceață.

La munte, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare şi mai ales în timpul nopţii va ploua slab, cu precădere în masivele sudice, iar în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, trecător vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Carpaţii Meridionali”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: