Până mâine dimineață la ora zece avem în vigoare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. În Oltenia, Banat, Crișana, vestul Transilvaniei și al Munteniei vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vor fi și căderi de grindină.

La noapte, în Oltenia, Banat, Sudul Crișanei și sud vestul Transilvaniei, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înorări persistente. Vântul va avea intensificări. Vor fi și vijelii, ploi torențiale și descărcări electrice, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între șapte și șaptesprezece grade, cu valori ușor mai scăzute în depresiunile din Carpații Orientali.

Izolat vor fi și condiții pentru ceață.

Mâine vremea va fi în continuare instabilă, iar meteorologii anunță ploi în special în sudul, în centrul și în vestul țării. Vor fi ploi torențiale pe alocuri însoțite de tunete și fulgere, iar maximele se vor încadra între șaisprezece și douăzeci și șapte de grade 

În Muntenia cerul va fi variabil cu înorări și pe alocuri să vă așteptați și la precipitații sub formă de ploaie. Douăzeci și două de grade vor fi în Ploiești douăzeci și șase de grade în Călărași.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În Transilvania vremea va fi instabilă. Vor fi ploi pe arii extinse cu tunete și fulgere și vor fi până la douăzeci și două de grade în Alba Iulia, douăzeci și patru de grade în Târgu Mureș.

În Moldova cerul va fi variabil.  Vântul va adia slab până la moderat și termometrele vor indica douăzeci și șase de grade în Focșani, douăzeci și cinci de grade în Piatra Neamț.

În vestul țării se anunță ploi torențiale și mâine vor fi însoțite de tunete și fulgere, iar termometrele vor indica douăzeci și cinci de grade în Arad, douăzeci și trei de grade în Baia Mare.

În Oltenia vremea va fi instabilă. Maximele ating douăzeci de grade în Slatina, douăzeci și două de grade în Râmnicu Vâlcea.

În Dobrogea cerul va fi variabil cu înnorări accentuate și vor fi până la douăzeci de grade în Medgidia, optsprezece grade în Sulina.

Citește și: VIDEO Ultimele imagini cu Erik, surprinse înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața. Mărturiile emoționante ale colegilor: "Un suflet foarte pur"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: