Robi a încasat voturi pe banda rulantă și s-a trezit nominalizat spre eliminarea din "Casa Iubirii". Pe podiumul galei de duminică, 5 mai, au mai ajuns alături de Andreea Mantea Roberta și Bianca.

Citește și: Robi, în pericol de eliminare! Virginia a izbucnit în lacrimi: „Cred că singura femeie cu care eu aș putea să-mi fac o relație de viitor aici, în casă, ar fi...”

Gala din seara de duminică a fost una eliminatorie. Majoritatea fetelor au decis că Robi este băiatul care merită sa plece acasă, fiind acuzat că ar zbura din floare în floare.

Robi, Roberta și Bianca, propuși spre eliminare din "Casa Iubirii"

Pentru că Patrick a fost favoritul saptamanii, el a avut dreptul sa voteze o persoana pe care vrea sa o scoata in fata eliminarii, alaturi de Robi si Bianca.

Nominalizarea lui Patrick a fost Roberta. Tânăra a spus că se aștepta și că nu a fost deloc surprinsa, iar daca e sa plece, asa cum chiar ea a declarat, ar pleca fără regrete și cu capul sus.

Robi și Roberta au scăpat de pericolul eliminării, Bianca a părăsit Casa Iubirii

Robi, Roberta și Bianca, în risc de eliminare din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Julia a considerat că Robi merită să mai rămână în "Casa Iubirii" atât pentru el, cât și pentru Virginia.

Andreea a stat cu ca pe jar privind decizia eliminării, spunând că se simte apropiată nu doar de Bianca, ci și de Roberta. 

"M-am atașat de amândouă în aceeași măsură. Vreau să rămână amândouă, nu pot să aleg una singură", a spus Andreea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Primul concurent care a scăpat de emoțiile eliminării a fost Roberta.

"Am simțit că nu pleci", i-a spus Sebastian.

Robi și Roberta au scăpat de pericolul eliminării, Bianca a părăsit Casa Iubirii

Robi și Roberta au scăpat de pericolul eliminării, Bianca a părăsit Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Reacția Biancăi după eliminarea din "Casa Iubirii"

"Am ajuns în situația în care doi concurenți aflați în Casa Iubirii de la începutul sezonului trei sunt aici în față propuși spre eliminare", a spus Andreea Mantea înainte de anunțul eliminării.

"Va părăsi Casa Iubirii cel care are cele mai puține voturi din partea telespectatorilor", a adăugat moderatoarea emisiunii. 

După ce și-a auzit rostit numele, Bianca a vărsat câteva lacrimi, dar nici Giuly nu s-a putut abține să nu plângă.

"A fost o experiență frumoasă, m-am bucurat de ea, vă mulțumesc că am avut ocazia să-i cunosc pe colegi. Nu pot să mă uit la Giuly că aș plânge și eu după ea", a spus Bianca.

"Îmi pare tare rău, nu există modalități de salvare. Bianca chiar părăsește Casa Iubirii", a precizat moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea.

Robi și Bianca, decizia eliminării din Casa Iubirii

Bianca: "Nu mi-am putut duce scopul până la capăt"

"M-am legat foarte mut de unii dintre cei de aici. Vă mulțumesc că sunteți așa de minunate și vă urez succes în continuare, vă doresc numai bine tututor", a

spus Bianca cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai iconice ținute ale sale. Ce face cu hainele pe care nu le mai poartă- radioimpuls.ro

Citește și: ”Ne simțim chiar bine”. Patrick și Rebecca, următorul cuplu din ”Casa iubirii”? Gesturile lor și ultimele declarații i-au pus pe toți pe gânduri. Ce s-a întâmplat între ei?

"Nu mi-am putut duce scopul până la capăt, acela de a găsi pe cineva, dar am întâlnit oameni de la care am avut de învățat", a adăugat concurenta eliminată.

Drumul Biancăi în "Casa Iubirii" s-a oprit aici

Drumul Biancăi în "Casa Iubirii" s-a oprit aici, dar foarte mulți comentatori au regretat ieșirea ei de pe scena emisiunii.

- "Bianca este o femeie deosebita cu un caracter foarte puternic ,un om pe care te poți bizui din toate punctele de vedere.Într-adevăr un om deosebit
- Trebuia să plece Roberta, nu Bianca, cum e posibil așa ceva?
- Nu inteleg! de CE nu pleaca malaca asta ,tot nu are pe nimeni!.?
- Păcat, nu trebuia să iasă Bianca….
- Julia nu mai iese, având in vedere ca este singura, Patrik nu, Robi, Virginia,Rebeca etc! Pentru ca ei sunt cei ce aduc tot felul de discutii si cauta materiale, iar asta provoaca lumea sa se uite. Daca toti din casa, ar fi fost ca si Giuly si Robert, educati; n ar mai da bine la public!", sunt câteva dintre comentariile făcute de public după eliminarea-surpriză din "Casa Iubirii".

Bianca a plecat în aplauzele foștilor ei colegi de emisiune.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si