Spiritele s-au încins în Casa Iubirii între Roberta și Julia. Cele două concurente și-au adresat cuvinte grele, iar totul a pornit de la un băiat!

Concurenții au fost martorii unui scandal fără precedent între cele două tinere, după ce Roberta i-a spus Juliei că încearcă cu orice preț să se facă plăcută de Robi.

Roberta și Julia, la cuțite. Scandalul monstru nu a putut fi evitat

Show-ul matrimonial „Casa Iubirii” aduce în fața telespectatorilor un nou moment tensionat! Este vorba despre Julia și Roberta, care nu au păstrat nicio limită atunci când și-au exprimat nemulțumirile una față de alta. 

Citește și: Scântei între Julia și Robi, în camera roșie. Concurenta se simte ignorată: „Te-ai stins în ceea ce mă privește...”

Roberta și Sebastian sunt din ce în ce mai apropiați, iar tânărul a mărturisit că are încredere mare în concurentă. Totuși, Julia spune despre Roberta că încă l-ar simpatiza pe Robi. 

julia casa iubirii

Julia și Roberta și-au adresat cuvinte grele.

[Sursa foto: Youtube Kanal D România]

Julia și Roberta și-au adus tot felul de acuzații, iar un scandal monstru între cele două a fost imposibil de evitat. Roberta a ripostat și i-a spus Juliei că cere atenție de la Robi.

Virginia: „Sebastian, crezi că Roberta l-ar mai plăcea puțin pe Robi sau ai încredere în ea?”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Sebastian: „După pașii pe care i-a făcut spre mine, nu mă mai interesează chestiile alea. Chiar am încredere în ea. Acum, cu privitul, aici la bucătărie și cu ce te uiți la mine și astea, vor mai fi!”

Julia: „Stai, că au încetat pentru că Robi s-a oprit.”

Roberta: „Astăzi, când m-am dus, Robi mi-a făcut complimente.

Se bagă în seamă cu mine.”

Robi: „Te-am întrebat ce faci, cum te simți.”

Julia: „Ce complimente mișto, Robi! Mie să nu mi le faci pe astea, mie să-mi zici că sunt frumoasă.”

Citește și: Robi și-a deschis inima în fața Juliei! Gestul incredibil care a stârnit reacții în Casa Iubirii: „Din dragoste pentru tine, las tot să fugim în lume”

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

roberta casa iubirii

Roberta o acuză pe Julia că încearcă să îi intre în grații lui Robi.

Roberta: „Ieri, de fapt, mi-a zis că sunt îmbrăcată mișto, că sunt drăguță! Și dacă voiam să glumesc cu el râdeam în continuare.  Nu sunt eu aia care cauta atenție, tu ești, dar nu te vezi, pe bune! Stai să comentezi mereu de mine. Chiar am văzut un episod în care stăteai lângă el și cerșeai atenție în ultimul hal: <<Mă pupi și pe mine>> și puneai capul pe el.”

Julia: „Eu nu înțeleg de ce te-ai atacat tu din moment ce era vorba de Robi. Eu o să fac ce vreau în continuare. Ce crezi? O să-mi asum!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si