VIDEO | România, în topul țărilor de vizitat în 2020

Într-un top al celor mai frumoase locuri de vizitat în 2020, jurnaliștii britanici de la The Guardian descriu România ca pe un colț de lume încă neatins de rele. Aici - spun ei - europenii se pot bucura încă de păduri virgine și pot admira urșii carpatini, în habitatul lor natural.

D.S., vineri 17 ianuarie 2020 , 13:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

România are păduri vechi de secole pentru care ne invidiază toată Europa și râuri repezi în preajma cărora viețuiesc animale sălbatice.

Turiștii străini care au norocul să nimerească în Munții Făgăraș rămân fermecați în fața peisajelor splendide și după ce iau la pas potecile, se îndrăgostesc iremediabil.

Citeste si: VIDEO | Românii au luat lumea cu asalt în ultima zi de an! Aeroporturile au fost pline în ziua de Revelion

Cei mai mulți recunosc că până să ajungă în acest colț de rai, știau despre România doar că este țara lui Dracula. Odată cu apariția vloggerilor, faima plaiurilor mioritice a crescut.

Jurnaliștii străini menționează că țara noastră se confruntă cu defrișări masive și amintesc, în același timp, despre dezvoltarea ecoturismului. Tot mai mulți localnici își deschid mici pensiuni cu produse locale și devin peste noapte destinații de neratat pentru străini:

Alături de România, în același top al țărilor de vizitat, mai apar Slovenia, Portugalia și Finlanda.

Citeste si: Fiica lui Adriean Videanu a plecat în călătorie în jurul lumii! Diana a fost deja în 38 de ţări şi vrea să viziteze toate cele 195 de țări de pe faţa Pământului! FOTO


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si