„Cu un război la graniță, România mai cumpără 150 de blindate Piranha 5, pe lângă cele peste 200 deja contractate. Mai mult de un miliard și jumătate de euro au costat aceste vehicule de luptă, dar o parte importantă din această sumă se va întoarce în economia românească pentru că mașinile vor fi produse integral în Uzina Mecanică București”, a spus Silvia Ioniță.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO România ar putea intra pe piața blindatelor moderne! Mașina de luptă Redback ar putea fi construită în țara noastră

Ce procent din această sumă se întoarce în economia din România

80% din sutele de milioane de euro se vor întoarce în economia țării noastre, dat fiind faptul că, acum, Piranha 5, se produce în totalitate în România.

Angajații care lucrează de mult timp la Uzina Mecanică București consideră că Piranha 5 pentru că fabrica a fost renovată și au fost deschise două linii de producție pentru fabricarea acestor mașinării de luptă.

Citește și: VIDEO Cel mai modern avion de luptă, pentru prima dată în România! Ce pot oamenii vedea la expoziția de la ROMAERO?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si