Şocanta poveste s-a petrecut în satul Beznea. Vecinii bătrânei de 76 de ani au anunțat poliția după ce nu au mai văzut-o timp de câteva zile. Agentul care a mers acasa la femeie a găsit-o căzută în casă și a declarat de la sine putere că femeia a murit.

A anunțat şi medicul de familie, care nu a venit insa să constate decesul.

Chiar și așa, polițistul le-a spus rudelor să se pregătească de înmormântare si a plecat lăsând-o pe bătrână să zacă pe jos, în frig.

Femeia vie declarată moartă de polițist s-a ridicat din sicriu

„Toată lumea s-a întristat că au dat-o moartă. Până la urmă a înviat, săraca.
Ne-am înspăimântat, ne-am speriat, ne-am gândit cum a putut din moarte să învie?!
A venit, a vazut-o căzută și a crezut că poate e moartă”, spun oamenii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Un nepot al femeii a venit din Alba pregătit de înmormântare. A adus sicriul și a vorbit cu preotul pentru slujbă. Rudele au avut insa surpriza vieții când au încercat să o așeze în cosciug. Și-au dat seama că bătrâna își mișca mâna.

Familia a sunat imediat la ambulanță, iar femeia a ajuns la spital în comă profundă cu hipotermie severă.
„Am auzit că a înviat înapoi după două zile, trei.

Au vrut să o bage în sicriu”, spun sătenii.

Șoc lângă sicriu pentru rude și consăteni: femeia moartă a înviat

Protocolul în astfel de cazuri prevede ca decesul poate fi stabilit exclusiv de medicul de familie sau, in lipsa acestuia, de un medic al Serviciului de Ambulanță. Doctorul din localitate a refuzat să explice de ce nu a mers să constate decesul.

Colegii polițistului s-au autosesizat și urmează acum să stabilească cine este responsabil pentru eroarea care putea să o coste viața pe bătrână.
„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd s-au sesizat din oficiu în cauză și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neglijență în serviciu, în acest stadiu față de faptă”, informează poliția.

Medicii spun că viața bătrânei a fost pusă în pericol. Deocamdată, starea femeii este stabilă, dar gravă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si