Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar cei care vor să scape de agitația din marile orașe, o pot face la un retreat. Vedeta Kanal D, Florentina Opriș alege un astfel de loc pentru a-și încărca bateriile și ne-a vorbit și nouă despre avantajele de a petrece un Paște  în inima naturii, a transmis Cristina Dorobanțu.

Sărbători de Paște la retreat

La doar câțiva kilometri de Capitală, pe malul lacului Snagov, întâlnim o adevărată oază de liniște. Aici își petrece sărbătorile de mai mulți ani Florentina Opriș. Vedeta recunoscută pentru stilul de viață sănătos, reușește aici să se elibereze de toate grijile.

,,În această perioadă noi renaștem și atunci unde poți să renaști mai bine decât în natură? Avem și ouă, cozonac și preparate tradiționale și să știți că dacă mâncați într-o stare de bine, într-un loc care vă place cu oameni frumoși alături, mâncarea poate și un pic mai multă, că nu vă veți îngrășa'', a spus Florentina Opriș, vedetă Kanal D. 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: S-a dat startul vacanțelor de sărbători! Printre destinațiile preferate se numără India și Turcia

Sărbătorile la retreat sunt o experiență pentru minte, trup și suflet. Confortul, liniștea și relaxarea se întâlnesc la tot pasul, inclusiv în camerele în care oaspeții sunt cazați.

,,Dacă nu ai un somn odihnitor, așa cum am eu aici, nu ai parte de bucurie. Uite am și mesaje. Aceste mesaje motivaționale mi-au încărcat întotdeauna fiecare cameră. Are un îndemn de acest gen'', a spus Florentina Opriș, vedetă Kanal D.  

Sărbătorile pascale petrecute aici sunt concentrate pe antrenamente si mâncare sănătoasă, dar si momente de răsfăț în zona spa.

,,Ritualul nostru cu păpădie este un ritual care constă într-un peeling corporal, care va îndepărta celulele moarte și pregătește răsfățul care va urma, practic o împachetare cu miere și păpădie. Cât timp va sta doamna împachetată, voi face un masaj facial, iar apoi voi folosi ulei de păpădie'', a spus Ileana Maiovskhi, terapeut.

Pretul pentru un pachet care conține 3 nopți de cazare cu mic dejun, brunch tradițional și terapii de relaxare este de 1660 ron de persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si