Scandal încheiat cu intervenția trupelor speciale într-un cartier din Capitală. Un bărbat și-a agresat concubina şi a alungat-o din casă, în timp ce el s-a baricadat în locuință cu cei doi copii, gemeni ai lor, în vârstă de patru luni. Colega mea, Adina Iliescu a urmărit subiectul și ni se alătură cu detalii. Vă avertizez că urmează informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristina Dorobanțu.

Scandal în familie. Au intervenit mascații

Incidentul a avut loc în blocul din spatele meu situat pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Un bărbat în vârstă de 46 de ani și-a agresat fizic concubina, a alungat-o din locuință, iar mai apoi s-a baricadat în imobil alături de cei doi bebeluși de doar patru luni.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Speriată, femeia a sunat de urgență la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare. Pentru că individul nu a vrut să colaboreze cu poliția, a fost nevoie de intervenția serviciului pentru acțiuni speciale.

Citește și: VIDEO- Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, pe o stradă din Drăgăneşti-Olt. Ireal ce i-a putut face propriei fiice, în urmă cu doi ani

Din fericire, copiii se află în afara oricărui pericol și în grija mamei. Bărbatul a fost ridicat, audiat, iar mai apoi internat la Spitalul Obregia. Femeia a primit ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, însă oamenii legii continuă verificările în acest dosar penal deschis pentru agresiune în familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si