Video scandalos. Sefi ai CJ Caras-Severin, filmati dansand pe mese la o petrecere, in timpul unui curs platit din bani publici

Mai multi sefi din cadrul administratiei judetene din Caras- Severin, printre care presedintele Consiliului Judetean, Silviu Hurdueu, si directorul economic al aceleiasi institutii, Gina Pavel, care participau la un curs de instruire in administratia publica desfasurat la Baile Herculane si platit din bani publici, au fost filmati la o petrecere in timp ce dansau, unii dintre ei chiar urcati pe mese.

A.S., miercuri 09 august 2017 , 16:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cursul de administratie publica s-a desfasurat la Baile Herculane, in judetul Caras- Severin, iar la acesta au participat lideri din administratia judeteana, dar si primari din Caras- Severin, cursul fiind platit din bani publici.

Intr-una din seri, participantii la acest curs au petrecut la restaurantul unui hotel din Baile Herculane, iar unii dintre ei chiar s-au urcat pe mese ca sa danseze.
Imagini cu petrecerea celor din administratia judetului Caras-Severin au aparut in presa locala, iar printre petrecareti se afla presedintele CJ Caras-Severin, Silviu Hurduzeu, directorul economic al CJ Caras- Severin Gina Pavel si mai multi primari din judet, secretari de primarii sau contabili.

Contactati de corespondentul News.ro, reprezentantii Consiliului Judetean Caras- Severin au refuzat sa comenteze aceste imagini.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si