,,Au fost momente de groază într-o biserică din județul Buzău. Dascălul bisericiii a fost înjunghiat de un bărbat, chiar în timpul slujbei, sub privirile îngrozite ale enoriașilor. Agresorul a fugit după comiterea faptei și a fost prins cu ajutorul mascaților. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoțional''', a transmis Simona Pătruleasa.

Atacat cu cuțitul în Biserică

Locuitorii satului Dăscălești au trăit moment de groază ieri, în timpul slujbei de la biserică. Un enoriaș deranjat de prezența unui paznic al lăcașului de cult, s-a înarmat cu un cuțit. L-a înjunghiat pe dascăl, după care s-a făcut nevăzut.

,,S-a închinat, a dat mâna cu toată populația, s-a pus jos, a plecat înapoi, acasă, a venit cu cuțitul și când a intrat în biserică a dat în dascăl, l-a tăiat pe dascăl'', a spus un martor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Agresorul a fugit acasă, unde a și fost găsit de oamenii legii.

Pentru că a opus rezistență, polițiștii au fost nevoiți să folosească un spray iritan

,,Au venit mascații, s-au dus după acolo acasă, a început să arunce cu pietoaie, el tot cu cuțitul în mână. Până când nu i-a dat cu spray, nu s-a potolit'', a declarat S. Nicolae Gheorghe, clopotarul bisericii.

Agresorul a fost dus la secția de politie din comună, acolo unde a fost audiat mai multe ore.

Între timp victima, dascălul bisericii, a fost dusă la Spitalul Județean de urgență Buzău. Apoi a fost transferată la spitalul militar din capitală.

Citește și: VIDEO: Momente de coșmar! O ucraineancă și-a ucis soțul în București

Agresorul va fi expertizat psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ la momentul comiterii faptei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: