VIDEO - Sclavi la fermă: Victimele, terorizate zilnic de stăpânul lor

O întâmplare cu detalii halucinante îngrozeşte opinia publică. Mai multe persoane, printre care şi un adolescent minor, au fost ţinute în sclavie mai bine de 2 ani. Victimele ar fi fost terorizate zilnic şi obligate de aşa-zisul lor stăpân să muncească ore în şir, spun anchetatorii.

Author: Mircea Pop vineri 09 octombrie 2020 , 19:36

Angajaţii au fost obligaţi să trudească până la epuizare într-o fermă care îi aparţine unui cioban în vârstă de 60 de ani
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Chinul oamenilor condamnaţi să trăiască iadul încropit de aşa-zisul lor stăpân a durat vreme de mai bine de doi ani.

În tot acest timp, angajaţii ar fi fost obligaţi să trudească până la epuizare într-o fermă care îi aparţine unui cioban în vârstă de 60 de ani. Victimele nu erau alese la întâmplare. Ciobanul angaja oameni care proveneau din familii nevoiaşe şi le promitea cazare, masă şi bani.

Proprietarul le reținea actele

În realitate, după ce aducea oamenii la fermă, proprietarul le reţinea actele, şi îi punea să munească peste 12 ore pe zi. Angajaţii nu erau, însă, plătiţi, şi erau ţinuţi sub teroare, spun procurorii. De parcă n-ar fi fost de ajuns chinul, anchetatorii care au descins la ferma ciobanului au descoperit că muncitorii erau ţinuţi şi în condiţii mizerabile.

Localnicii sunt îngroziți

Localnicii din comuna Cheriu, şocaţi de ce le-a fost dat să audă, spun că nu s-ar fi gândit niciodată la aşa ceva.

Deşi este greu de crezut că în România secolului XX1 astfel de întâmplări încă mai au loc, fenomenul sclaviei, aşa cum îl ştim din cele mai vechi timpuri, nu doar că a supravieţuit până în prezent, dar pare să se extindă.

Ciobanul în vârstă de 60 de ani a fost reţinut de poliţişti şi este acuzat de trafic de persoane şi trafic de minori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si