„Proprietarii de animale au acum o nouă opțiune inovatoare pentru a-și îngrijii prietenii necuvântători. Este vorba despre serviciul self wash, unde stăpânii patrupezilor pot economisi sume semnificative de bani. În plus, ajung să petreacă mai mult timp alături de animăluțul lor”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Self wash, noul răsfăț pentru patrupezi

Loky este un cățel din rasa Husky care necesită un periaj zilnic și băi dese.

Stăpânul lui a ales să îl aducă într-un salon de tip self wash, unde îl va îngriji personal. Astfel, va economisi câteva sute de lei, iar cei doi vor avea ocazia să petreacă timp împreună.
„L-am spălat de zeci de ori la saloane și cred că cel mai mic preț a fost de 350 de lei și nici nu se compară. Aici plătesc maxim 100 și ceva de lei”, a spus stăpânul cățelului.

Citește și: Ce vezi prima dată în această iluzie optică? Psihologii îți spun dacă ești singuratic sau sociabil

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Proprietarii de animale care aleg un astfel de serviciu beneficiază de toate ustensilele de care au nevoie.
Când își spală animăluțul acasă, stăpânii se pot confrunta cu tot felul de situații, așadar, aici se poartă șorț și ochelari de protecție.
„Am deschis acest salon pentru ca am observat 3 mari probleme în societate. Acestea ar fi stresul animăluțului atunci când îl îndepărtezi de proprietari, amândoi devin mai stresați, de aceea noi aici vrem să ii ținem împreună permanent”, a explicat managerul salonului pentru căței.


O altă grijă de care stăpânii scapă este curățenia, care trebuie făcută după aranjarea patrupedului.
„Majoritatea clienților care ne vin obișnuiesc să spele animăluțele acasă, iar din acest motiv acest loc îi salvează de tot ce se întâmplă după spălare, curățarea căzii, curățarea cabinei de duș”, a adăugat managerul salonului pentru căței.
Și prețul pentru îngrijirea prietenilor necuvântători este unul avantajos.
„Costul pe care noi îl percepem în acest moment este de 1 leu 30 pe minut cu condiția că avem un cost minim pentru a fi sustenabile. Este de 20 de minute în fiecare boxă”, a mai spus managerul salonului pentru căței.
Daca apelăm la self wash, trebuie să reținem că va trebui să alocam din bugetul nostru încă 75 de lei pentru alte servicii efectuate la veterinar, precum tăierea unghiilor sau curățarea urechilor. Chiar și așa, costul unei întrețineri va fi aproape la jumătate față de cel dintr-un salon tradițional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: