VIDEO | Şi-a ucis iubita în casa părinţilor ei

Sunt sărbători de coşmar pentru o familie din judeţul Călăraşi. O tânără de doar 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei chiar după ce toţi au luat masa în familie, în casa părinţilor fetei. Călăul a fugit ulterior şi a fost prins după aproape o zi, timp, în care s-a ascuns într-o casă părăsită. Cei doi abia se cunoscuseră pe o reţea de socializare. Vă avertizez că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Author: Andreea Stoica luni 28 decembrie 2020 , 19:24

Şi-a ucis iubita în casa părinţilor ei
Şi-a ucis iubita în casa părinţilor ei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriela era dornică să-şi caute sufletul pereche şi, credea ea, îl găsise în mediul online. Numai că relaţia lor înflăcărată s-a încheiat tragic.

Individul care, cu minţile tulburate de alcool, era cu 7 ani mai în vârstă, a înjunghiat-o mortal pe tânără, chiar în casa în care se aflau şi părinţii ei.

Fratele Gabrielei nu poate să creadă ce s-a întâmplat, mai ales că relaţia dintre ea şi cel care i-a fost călău înainta cu paşi repezi, nu era prima oară când îl aducea acasă.

"Înainte de incidentul ăsta am venit acasă, am purtat discuţii, mie mi s-a făcut milă de el, că au mai avut certuri", a afirmat fratele Gabrielei.

Citeste si: Un bărbat a fost ucis într-un abator din Prahova

La începutul acestei luni, cel care şi-a ucis iubita părea mai fericit ca niciodată că a întâlnit-o pe tânără şi posta mesaje sugestive pe reţelele de socializare.

Vecinii fetei din comuna Borcea sunt şi ei şocaţi de cele întâmplate.

"Vă daţi seama, nu ne-am fi aşteptat niciodată la aşa ceva!", spune un vecin.

Imediat după crimă, bărbatul a fugit din casa iubitei sale

Imediat ce a comis oribilul gest, bărbatul a fugit din casa iubitei sale. Părinţii fetei l-au văzut, însă, nu au mai apucat să-l întrebe ce s-a întâmplat şi au presupus că cei doi s-au certat, mai ales că auziseră ţipete mai devreme. Nu ar fi bănuit niciodată că un astfel de incident şocant s-ar fi putut petrece chiar sub acoperişul lor, aşa că abia după o jumătate de oră au mers în camera fiicei lor să vadă ce face. Atunci şi-au găsit copila într-o baltă de sânge, iar criminalul era în libertate.

Citeste si: Caz șocant: un polițist a fost găsit împușcat

"Din ce în ce mai multe astfel de fapte sunt săvârşite prin intermediul reţelelor de socializare, unde se prezintă un profil foarte frumos, unde există un preludiu al agresorului asupra victimei, care, din păcate, se termină, iată, Doamne fereşte, cu episoade tragice", spune Cosmin Andreica- Europol.

Acum, bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este cercetat pentru omor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si