VIDEO- Șoșoacă, spectacol deplasat fără mască,prin spitalele românești

Prinsă în mijlocul unui spectacol deplasat, Diana Șoșoacă a fost gata să rupă porțile doar să pătrundă-n instituții. Bineînțeles, peste tot s-a dus fără mască.

Author: Iulian Ciurea luni 01 februarie 2021 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ca un veritabil jandarm- senatoarea anti-mască și anti-vaccin- Diana Șoșoacă- a spulberat aseară porțile Spitalului Pantelimon și a intrat val-vârtej înăuntru- ca la ea acasă.

Acolo avusese loc un incident- un neon făcuse scurtcircuit- iar aleasa poporului a vrut explicații.

- De ce nu aveți mască, doamnă?

- Uite așa,sunt exceptată, pentru că unii sunt mai bolnavi decît alții, a țipat Diana Șoșoacă.

Înainte de acest spectacol uluitor- Șoșoacă s-a dat în stambă în fața Ministerului Sănătății. Neagră de revoltă- controversata senatoare AUR ar fi vrut să treacă și aici prin ușa de metal ca să stea de vorbă- dumincă seara- măcar cu un secretar de stat- dacă nu cu însuși ministrul.

Fără mască, senatoarea Diana Șoșoacă a pus în scenă un spectacol deplasat

Aceste episoade vin după ce Diana Șoșoacă s-a înființat și în fața Institutului Matei Balș- la câteva ore după devastatorul incendiu.

„Să vii să faci scandal la o asemenea tragedie, mi se pare o nemernicie!
Fata este o isterică, face orice să iasă în evidență”, spun experții.

Astăzi- în Parlament- părea ceva mai calmă.

„Temperamental este mai infierbantata, uneori iese din linia partidului, insa asta nu ma stanjeneste catusi de putin, momentan!”, spun unii colegi de partid ai senatoarei.

Gesturile- catalogate de unii ca fiind deplasate- având în vederea calitatea de parlamentar a Dianei Șoșoacă- sunt doar începutul avertizează ea... Senatoarea spune că e hotărâtă să meargă până în pânzele albe- la fel cum a făcut-o și la pelerinajul de la Iași- pe vremea când încă nu era aleasa neamului. Atunci- a răzbit să ajungă la moaștele Sfintei Parascheva cu toate că era ilegal!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si