VIDEO | Soție înșelată, transformată în detectiv. Și-a prins soțul în timp ce se iubea cu amanta! Imagini șocante

O soţie care simte că este înşelată poate deveni cel mai bun detectiv de pe planetă, iar răzbunarea ei... să fiţi siguri că va fi cruntă!

E.T., sâmbătă 19 octombrie 2019 , 18:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O soţie care simte că este înşelată poate deveni cel mai bun detectiv de pe planetă, iar răzbunarea ei... să fiţi siguri că va fi cruntă! O dovedesc şi imaginile următoare, filmate într-o parcare din judeţul Gorj. Victime cad soţul infidel şi amanta - amândoi prinşi în momentul săvârşirii adulterului. Vă avertizăm că scenele şi informaţiile incluse în material au impact emoţional.

Soție înșelată, transformată detectiv. Și-a prins soțul în timp ce se iubea cu amanta! Imagini șocante

Deşi este noapte, iar maşina parcată în siguranţă - într-un loc retras, cei doi amorezi nu au avut nicio şansă de scăpare în faţa nevestei echipate mai ceva ca un detectiv - cu aparat de filmat şi o lanternă.
Femeia - înşelată şi rănită în orgoliu, înregistrează tot şi este hotărâtă să o facă de râs pe loc pe cea care i-a distrus căsnicia.

Citeste si: Ludovic Orban, din nou la negocieri. Ce se întâmplă pe scena politică a României

În timp ce soţul începe să îşi acuze şi el soţia de adulter, femeia neagă totul, din lipsă de dovezi, şi îşi varsă focul pe amanta prinsă în flagrant!

Nevasta geloasă a ameninţat-o pe amantă că va merge să arate întreaga filmare atât soţului acesteia, dar şi şefilor de la spital. Din informaţiile obţinute de echipele noastre, ar fi vorba despre o unitate medicală din Drobeta Turnu Severin - dar nicio sursă oficială nu a confirmat până acum această ipoteză.

Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare, unde au devenit imediat virale. Gloria momentului pare să fie, însă, tot ce i-a rămas nevestei înşelate!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si