Ludovic Orban, din nou la negocieri. Ce se întâmplă pe scena politică a României

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că săptămâna viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civilă şi partidele parlamentare.

E.T., sâmbătă 19 octombrie 2019 , 16:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că săptămâna viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civilă şi partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de învestitură a Guvernului. Orban se aşteaptă la ”boicot” din partea PSD, dar crede că noul Guvern va primi votul Parlamentului.

”Luni şi marţi sunt consultările cu societatea civilă, de fapt, continuă consultările cu societatea civilă şi cu instituţii importante în arhitectura statului român, după care miercuri şi, dacă e necesar şi joi, vom avea discuţiile din runda a doua pentru a stabili clar planul de abordare a votului de învestitură”, a declarat, sâmbătă, Ludovic Orban.

Acesta a anunţat că se aşteaptă la un boicot din partea PSD.

Citeste si: Conducerea PSD Caracal a fost dizolvată!

Citeste si: Modificări de ultimă oră la Legea Pensiilor. Toți pensionarii vor fi afectați! Ce se întâmplă cu banii bătrânilor!

”Ne aşteptăm la un boicot din partea PSD şi vom veni cu o strategie de a trece peste acest boicot ruşinos, penibil pe care încearcă să-l facă PSD pentru a menţine în mod nelegitim la putere rămăşiţele unui guvern eşuat şi care a fost demis prin moţiune de cenzură”, a mai spus Orban.

Premierul desemnat a precizat că se aşteaptă ca Guvernul să treacă de votul Parlamentului.

Sâmbătă, liberalii au avut o şedinţă la sediul central al partidului, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis. 

Vineri se împlineşte termenul de zece zile în care premierul desemnat trebuie să ceară votul Parlamentului pentru Guvernul nou constituit.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si