VIDEO | Soțul Anei Maria, tânăra care a murit după ce a născut, declarații sfâșietoare! Bărbatul susține că medicii i-au spus să o ducă acasă că e lăuză și exagerează

Bucuria nașterii s-a transformat într-o suferință fără margini în familia unei tinere din Brăila care s-a stins - în împrejurări suspecte - la câteva săptămâni după ce și-a adus pe lume bebelușul.

Author: A.N.C joi 07 noiembrie 2019 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Înainte să moară subit, la doar 19 ani, a mers la spital însă acolo n-a primit ajutorul de care avea atâta nevoie! După două diagnosticuri greșite, la autopsie, legiștii au descoperit că de fapt fata s-a stins de la o septicemie. Infecția i-a fost provocată de placenta pe care medicul a uitat s-o îndepărteze.

Ana-Maria și-a strâns bebelușul în brațe doar o lună- când se simțea mai împlinită, fericirea i-a fost umbrită de dureri cumplite. Chinuită de suferință, tânăra mamă s-a grăbit la spital unde a fost consultată de un medic, în unitatea de primiri urgențe. Acolo, Ana-Maria a povestit că abia îndură suferința însă cadrele medicale n-au considerat de cuviință că trebuie internată:

Citeste si: VIDEO| Cristi Borcea a părăsit penitenciarul! Primele imagini cu el în libertate

Citeste si: VIDEO| Noi dezvăluiri halucinante în cazul tinerei abuzate într-un ritual satanic! Actualul iubit a rupt tăcerea

Citeste si: VIDEO| Incident la o şcoală din Timişoara, unde un bărbat a intrat în baia fetelor

Cadrele medicale i-ar fi făcut totuși o ecografie- în urma căreia ar fi descoperit că sursa durerilor este o discopatie lombară. Iubitul tinerei spune că după diagnostic, a primit antiinflamatoare și fost trimisă acasă cum a venit:

După o noapte în care durerile au chinuit-o, tânăra mamă s-a întors la spital unde a rămas din cauza stării foarte grave. Ar fi trăit, poate, dacă medicii nu îi puneau pentru a doua oară diagnosticul greșit: "meningită" au scris în foaia de observație și i-au dat pastile, în consecință.

În 48 de ore de la internare, Ana-Maria s-a stins. Chiar dacă medicii au susținut că pacienta a murit în urma unui stop cardio respirator provocat de infamarea meningelui, la autopsie, familia tinerei a aflat cu stupoare că de fapt a murit în urma unui malpraxis. Medicul care i-a adus pe lume bebelușul nu a îndepărtat întreaga placentă, așa cum se procedează în mod normal, spun legiștii.

Spitalul anunță că a deschis o anchetă.

Familia a depus plângere și la poliție, iar acum se fac verificări sub suspiciunea de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si