VIDEO - Specialiștii ne învață cum să facem pâine care nu ne îngrașă

Exista o metodă care ne permite să avem silueta mult dorită, să consumăm chiar și pâine fără să ne punem problema că luăm in greutate. Specialiștii ne explică..

Author: Iulian Ciurea luni 14 decembrie 2020 , 14:17

paine care nu ingrasa
Specialiștii ne învață să preparăm pâinea care nu îngrașă[Sursa foto: ele.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pregătim pâinea care nu ne îngrașă dar aflăm și lucruri importante de la specialista noastra în nutriție, Anca Alungulesei.

„Pâinea care nu conține carbohidrați drept pentru care baza pâinii noastre vă fi faina de cocos, quinoa pe care am fiert-o. Este o pseudo cereală, bogată în proteina avem aici șase ouă pe care eu voi începe să și le procesez, ulei de cocos 200 de ml, sau unt de cocos. Pâinea mea din cadrul psiho dietei este o pâine grasă. Ceea ce urmăresc eu în acest program este să transform corpul într-o masină de ars grăsimi”, spune specialista în nutriție.

Există pâine care nu ne îngrașă. Specialiștii în nutriție știu cum s-o preparăm

În psiho-Dieta mintea este cea care ajută cel mai mult la procesul de slăbire.

De la ea pleacă informația că trupul are nevoie de o schimbare ajutând în procesul de pierdere a kilogramelor în plus…
„Metoda pe care eu am creat-o este o metodfa integrativă de slăbit în care ne folosim de cel mai puternic instrument pe care lumea îl are la purtător și anume creierul- îl învăț să decodeze să anumite fanduri despre kilogramele lui dar și despre mâncarea din farfurie.

Unul dintre secretele psihodietei este încă nu facem sport, cel puțin în primele doua luni, pentru că sportul intens, doar că în programul meu este interzis deoarece produce inflamații”, susține nutriționista.
Procesul de slăbire este mai mult o auto-cunoaștere, în care o persoană ajunge să înveţe cum funcţionează mintea atunci când vine vorba despre mâncare şi despre kilogramele în plus.

Specialiștii ne spun cum să consumăm pâine, chiar dacă suntem la dietă

„Persoana care intra în program ajunge să afle care sunt adevartele motove pentru care își dorește să slăbească și care sunt beneficiile pentru că mintea lui nu-l lasă să eliberez acele kilograme.
Cam în cât cate săptămâni putem slabi cu capul, cu mintea. E vorba despre doua luni dar daca sunt personae care nu și-au atins scopul, vorbim de personae cu 20-30 kg este imposbil că în doua luni de zile reușești să scazi cantitatea asta de grăsime și nici nu este sănătos. Dar ceea ce pot sa spun cu siguranta este ca persoanele care au trecut prin program, in doua luni de zile au slabit 10 kilograme, ceea ce mi se pare foarte bine”, spune Anca Alungulesei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si